Jump to content

Ipad 2'den Internete Sızanlar


Guest _ULTIMATE_

Recommended Posts

[img]http://www.veteknoloji.com/resimler/haberler/20101227112621_ipad.jpg[/img]
[b]Biz ilk iPad'e yeni kavuştuk ama iPad 2 piyasaya çıkmak için gün sayıyor. İşte internete sızanlar...
[/b]
iPad, piyasaya çıktığı günden bu yana en çok ses getiren cihazlar arasında kendisine yer buldu. Öyle ki sadece ismi yüzünden bile bu cihazı satın alan insanlar oldu. Yine de birçok teknoloji sitesi tarafından fazlasıyla eleştirildi.

Uzun zamandır piyasayı meşgul eden iPad 2 haberiyse, bir kez daha Çin kaynakları tarafından sızdırıldı. Haber Engadget tarafından yayınlandı. Hali hazırda hakkında çok fazla bir bilgi olmayan iPad 2 konusunda net olan tek şey, cihazın tıpkı iPad gibi 9.7 inçlik bir ekrana sahip olacağı. Yayılan söylentilere göreyse; cihazda "wide-range speaker" mevcut olacak. Yani hem ses konusunda bir atılım olacak, hem de ses dışarıya da verilebilecek. Ölçüler konusundaysa ufak bir değişim olacak. iPad'in 242.8 X 189.7'lik ebatlarına nazaran iPad 2, 239 X 186 mm'lik bir boyutta olacak.

Cihaz hakkında merakla beklenen iki kamera sistemindense pek bahsedilmiyor. Yine de piyasa analizcileri yeni iPad modelinde bir arka bir de ön kamera olacağına kesin gözüyle bakıyorlar. Bu sistem özellikle FaceTime için tasarlanacak.

Verilen son bilgiyse cihazın genel hatlarıyla tamamlandığı ve Ocak ayının sonlarına doğru üretime geçmek üzere fabrikalara dağıtılacağı yönünde.

[quote]http://www.chip.com.tr/konu/ipad-2-den-internete-sizanlar_24296.html[/quote]
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...