Jump to content

Futbol Magandaları Iş Başında.....


BeNefSE

Recommended Posts

Derbide olay! Galatasaray-Fenerbahçe 17 yaş altı maçı çıkan olaylar nedeniyle yarıda kaldı. Çıkan olaylarda 2 oyuncunun burnunun kırıldığı, 13 futbolcunun da hastanede olduğu öğrenildi.
[img]http://image.haber7.com/haber/haber7/photos/2010/486220101226052607708.jpg[/img]
[img]http://im.htspor.com/2010/12/26/585209_detay.jpg?1293385249[/img]
[img]http://im.haberturk.com/galeri/2010/12/26/405200/48755b535b212d03898a6c0a55e6d611_120.jpg[/img]
[img]http://im.haberturk.com/galeri/2010/12/26/405200/8089cf665206c28f02755b6d39481741_120.jpg[/img]

Galatasaray Kulübü'nün Florya Metin Oktay Tesisleri'nde oynanan maç, çıkan olaylar nedeniyle iptal edildi.



Kulüp açıklamasında, ilk yarısı 1-1 tamamlanan karşılaşmanın devre arasında Fenerbahçeli oyuncuların soyunma odalarına giderken Galatasaraylı bazı taraftarlar tarafından darp edildiği bildirildi. Olaylarda yaralanan Fenerbahçeli oyuncuların Bakırköy Devlet Hastanesi'nde tedavilerinin sürdüğü açıklandı.

[b]G.SARAY'DAN AÇIKLAMA[/b]
Olaylarla ilgili G.Saray kulübünün resmi sitesinden şu açıklama geldi:

Bugün Florya Metin Oktay Tesisleri’nde oynanan Galatasaray – Fenerbahçe U17 Ligi maçı, ilk yarı sonunda kontrolümüz dışında gerçekleşen saha olayları nedeniyle tatil edilmiştir.

Yaşanan bu tatsız olaylardan dolayı Fenerbahçe U17 Takımı'na geçmiş olsun der ve Fenerbahçe Camiası'na üzüntülerimizi bildiririz.

[b]FENERBAHÇE'DEN KINAMA[/b]
Sarı-Lacivertli ekipten konuyla ilgili olarak ise şu açıklama yapıldı:

U-17 Akademi Ligi’nde Kulübümüz U-17 takımı ile Galatasaray Kulübü Takımı’nın Florya Metin Oktay Tesisleri’ndeki karşılaşmasında son derece üzücü olaylar yaşanmıştır.

Karşılaşmanın 1-1 sona eren ilk yarısı sonunda bazı kendini bilmez ve taraftar demeye dilimizin varmadığı kişiler sahaya inerek sporcularımıza saldırmışlardır. Bakırköy Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan futbolcularımızdan birinin burnunun kırılmış olduğu diğerlerinin de çeşitli yerlerinden yaralanmış ve darp edilmiş oldukları görülmüştür. Sporcularımızın tedavileri hastanede devam etmektedir. Tüm sporcularımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Bu arada Kulübümüz avukatları ve yetkilileri ile derhal olaya müdahale etmiştir. Çocuklarımızın spor yaptığı bir alanda dahi çirkin yüzlerini gösteren bu kişileri şiddetle kınıyoruz.

Fenerbahçe Spor Kulübü olarak söz konusu olaya karışan tüm şahısların yakalanması ve cezalandırılması adına gerekli girişimleri yapıyoruz ve yapacağız. Kulübümüz bu çirkin olaya karışanların cezalandırılması adına gerek hukuki gerekse Türkiye Futbol Federasyonu nezdinde her türlü girişimde bulunacaktır.

Bu spor canavarlarının cezasız kalmaması adına konunun sürekli takipçisi olacağız. Kamuoyunun da bu kişilerin saklanmaması ve hak ettikleri cezaya çarptırılmaları adına konuya hassasiyet göstereceğine eminiz. Galatasaray Kulübü yönetimi de olay anından itibaren söz konusu şahısların yakalanması adına gerek kulübümüz gerekse emniyet güçleri ile sürekli temas halindedir ve çalışmalar yürütmektedir.

[b]YARALILAR TABURCU OLDU[/b]
U 17 Akademi Ligi'nde Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçta çıkan olaylar sonucunda yaralanan sarı - lacivertli futbolcular, Bakırköy Devlet Hastanesi'nde gördükleri tedavi sonrası taburcu oldu.

Fenerbahçe U17 takımı oyuncularından hastane önünde arkadaşlarının tedavilerini bekleyen diğer futbolcular yaptıkları açıklamada, Galatasaraylı taraftarların maç içinde sahaya girdiklerini belirterek, "Çıkan olaylar sonucu iki arkadaşımızın burnu kırıldı. Arkadaşlarımızın hayati tehlikesi bulunmuyor" ifadelerini kullandılar.

Bu arada genç futbolcular açıklama yaparken, teknik heyetten oyunculara açıklama yapmamaları yönünde uyarılar gelmesi dikkat çekti. Öte yandan burnu kırılan futbolcuların, Koray Gülsüm ve Serdar Yazıcı olduğu kaydedildi.

[b]"BU DURUM UTANÇ VERİCİ"[/b]
Fenerbahçe 17 Yaş Altı Futbol Takımı Antrenörü Engin Kabaş, Galatasaray ile yaptıkları maçta yaşanan olaylarla ilgili olarak, ''Tüm oyuncularımızın aileleri yanında böyle bir saldırıya uğraması spor adına utanç verici'' dedi.

Fenerbahçe Kulübü, 17 Yaş Altı Akademi Ligi'nde Galatasaray ile Fenerbahçe futbol takımları arasında Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapılan ve devre arasında yaşananlar nedeniyle iptal edilen maçtaki olaylarla ilgili internet sitesinden ''Oyuncularımıza Saldırdılar'' başlığıyla açıklamada bulundu.

Sarı-lacivertli takımın antrenörü Engin Kabaş, olayların ardından FBTV'ye yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

''Maçın ilk yarısı 1-1 tamamlanmıştı. Galatasay taraftarları oyuncularını trübünlere çağırdı ve ardından sahaya inerek oyuncularımıza saldırdılar. Bir oyuncumuzun burnu kırıldı. Teknik heyetimiz de saldırıya uğradı. Olayların geliştiği saatlerde sahada hiçbir güvenlik tedbiri yoktu. Tüm oyuncularımızın aileleri yanında böyle bir saldırıya uğraması spor adına utanç verici.''

Kaynak:Haber siteleri...
Link to comment
Share on other sites

Ultraslan: İnsanlığa yakışmıyor

[img]http://image.haber7.com/haber/haber7/photos/2009/430320090421011534834.jpg[/img]

Galatasaray'ın taraftar grubu Ultraslan'dan da olayla ilgili açıklamalarda bulundu.


Galatasaray'ın taraftar grubu Ultraslan'dan da olayla ilgili açıklamalarda bulundu;

"Bugün Florya’da ağırladığımız ezeli rakibimiz Fenerbahçe'nin, U17 futbol takımıyla oynanan maçta maalesef istenmeyen çok üzücü olaylar cereyan etmiştir.

ultrAslan olarak, yaşanan olayları ne Galatasaray'lılığa ne de insanlığa yakıştıramıyor ve derin bir üzüntü duyuyoruz. Asla tasvip edemeyeceğimiz bu talihsiz gelişmelere sebep olanları da eshefle kınıyoruz.

ultrAslan olarak “fair play” ruhuna uymayan hiçbir eyleme destek veya prim vermemizin söz konusu olmadığını tüm kamuoyunun bilmesini isteriz.

ultrAslan

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...