Jump to content

Tasarruf Rekortmeni Led Ekranlar!


Guest _ULTIMATE_

Recommended Posts

[img]http://www.veteknoloji.com/resimler/haberler/20101224111046_ledscreen.jpg[/img]

[b]Fujitsu, tüm ekran ürünlerinde LED aydınlatma teknolojisine geçiş yapan ilk ana satıcı olduğunu açıkladı.
[/b]
P, B ve E serisi ekranlarını LED aydınlatmasıyla güncelleyen Fujitsu, cıvasız ekran portföyünü tamamlayan ilk satıcı olarak çevre dostu BT yaklaşımlarını uygulamaya devam ediyor. Yeni Zero Client modelleri de LED aydınlatma teknolojisini kullanıyor.

Dünyanın lider bilişim firmalarından Fujitsu, ana satıcılar arasında tüm ekran ürünlerinde LED aydınlatmasına geçiş yapan ilk firma olduğunu açıkladı. Çevre dostu yaklaşımlarıyla "Yeşil BT"yi desteklemeye devam eden Fujitsu, P, B ve E serisi ekranlarını LED aydınlatmasıyla güncelledi. Böylece cıvasız ekran portföyünü tamamlayan ilk satıcı oldu. Fujitsu'nun yeni Zero Client modelleri Zero Client DZ22-2 ve Zero Client DZ19-2 de LED teknolojisi kullanılarak üretiliyor.

Fujitsu Türkiye İstemci Teknoloji Satış Yöneticisi Gökhan Özveren konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

"Kullanılan BT sistemi her ne olursa olsun, ekranlar cihazların her zaman en dikkat çeken yeri olmuştur. Rahat görüntüleme performansı ve enerji tasarrufu arayan kuruluşlar için Fujitsu'nun yenilenmiş ekranları bir devrim yaratacak nitelikte. Fujitsu olarak LED aydınlatması teknolojisine geçiş yaparak, daha yüksek çevre ve performans standartlarına eriştik. Daha düşük enerji tüketimine ek olarak LED ekranlar kullanıcılarına daha uzun hayat döngüsü sağlıyor. Dayanıklı olmalarına ek olarak çevresel atıkları da azaltıyorlar."

[b]Yeni Fujitsu LED ekranlar tam gün kesintisiz çalışabiliyor[/b]

Özellikle son kullanıcılar LED ekranların çarpıcı kontrastlarından ve fazla enerji gerektirmeyen uzun soluklu performanslarından etkilenecekler. Fujitsu'nun tüm ekranlarının LED aydınlatma kullanması enerji tüketiminin ENERGY STAR gerekliliklerinde belirtilen orandan % 30 daha az olması anlamına geliyor.

Tam gün çalışmaya göre tasarlanmış LED ekranların Ekran Üstü Kurulum (On-Screen Display) özellikleri bulunuyor. Yenilenen ekranlar üstün düzeydeki çarpıcı kontrastları ile mükemmel görüntü sağlıyor. Yeni E, B ve P serisi ekranların ayrıca çevre dostu ekonomi tuşu ve statü LEDleri bulunuyor. Bu LED ile ekranların enerji tasarrufu konumuna geçtikleri doğrulanıyor.

[b]Her türlü ihtiyaca bir Fujitsu LED ekran[/b]

Farklı serilerdeki ekranların tümünde LED teknolojisini kullanması ile Fujitsu her türlü ihtiyacı karşılıyor. E serisi ekranlar, uygun maliyetli ekran arayan işletmelere güçlü bir günlük kullanım performansı sağlıyor. B serisi ekranlar ise yoğun ofis kullanımında rahat görüntüleme deneyimi sunuyor. Boylarının ayarlanması sayesinde kullanıcılar rahat ettikleri, sağlıklı bir pozisyonda çalışabiliyor. Ekranların USB yapıları da harici cihazlara bağlanılmasını mümkün kılıyor. Bunlara ek olarak, Fujitsu'nun DisplayView yazılımıyla işletmeler PC yönetimine ekranları da dahil edebiliyor. Böylece son kullanıcıların ekranları uzaktan ayarlanabiliyor, LED aydınlatması da enerji tüketimini azaltıyor.

Hem B hem de P serisi ürünlerin boylarının ayarlanması mümkün ve ekran portre formatında kullanılabiliyor. P serisi ekranlar üst düzey grafik performansı isteyen kullanıcılar için ideal bir çözüm sunuyor. 1 milyar renk ve 3,7 milyon pixel (P27) gösterebilen ekranlar, grafik tasarımcılarının ve tıpta çalışanların spesifik gerekliliklerini karşılıyor.

[b]LED teknolojisi yeni Zero Client modellerinde[/b]

Yeni LED teknolojisi, Fujitsu'nun yeni Zero Client modelleri Zero Client DZ22-2 ve Zero Client DZ19-2'de de bulunuyor. Platform gereklilikleri olmayan bu yeni modeller Zero Client'a geçiş yapmak konusunda emin olamayanlar için ideal bir çözüm olarak öne çıkıyor.

Verimliliği artıran Zero Client DZ22-2 ve Zero Client DZ19-2'nin 48.3 cm ve 55.9 cm'lik ekran seçenekleri bulunuyor. Çoklu görüntüleme özelliği ile masaüstünün farklı bir ekrana geçirilmesi mümkün oluyor. Yeni LED teknolojisi, yüksek kontrast ile rahat çalışma imkanı ve net görüntü sunuyor. LED teknolojisi aynı zamanda enerji tasarrufu sağlayarak masrafları azaltıyor.

[quote]http://www.veteknoloji.com/tasarruf-rekortmeni-led-ekranlar-37641--.html[/quote]
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...