Jump to content

Ipad Için Mobil Internet


Guest _ULTIMATE_

Recommended Posts

[img]http://www.veteknoloji.com/resimler/haberler/20101223121303_ipad1.jpg[/img]

[b]Vodafone Türkiye, 25 Aralık 2010’dan itibaren Türkiye’de satışı sunulacak iPad için 99 Kuruş’tan başlayan mobil internet paketlerini kullanıcılarına sunuyor.[/b]

iPad keyfini Vodafone 3G farkı ile yaşamak isteyen teknoloji meraklıları mobil internet paketleri ile iPad’lerini koşulsuz olarak kontrat zorunluluğu olmadan , diledikleri zaman diledikleri yerden kullanabilecekler.

iPad, sunduğu içerik ve uygulamalar ile kullanıcılara daha yakın ve eğlenceli bir internet deneyimi sunuyor. iPad ile her an her yerden internete bağlanmak, e-posta okuyup göndermek, fotoğraf yüklemek ve paylaşmak, HD video ve film izlemek, müzik dinlemek ve kitap okumak mümkün hale geliyor. iPad’in çığır açan dokunmatik yüzeyi eşsiz bir internet deneyimi sunuyor. 3G ve Wi- Fi bağlantı seçenekleri ile sunulan 1.27 cm kalınlığında ve 725 gr ağırlığındaki iPad piyasadaki bütün netbook ve diz üstü bilgisayarlardan daha hafif ve daha ince. iPad’in 10 saatlik pil ömrü ile kullanıcılar Wi-Fi ile internette diledikleri gibi dolaşabiliyor, video seyredip, kitap okuyabiliyorlar.

Vodafone Türkiye Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Öğüt, dünyada büyük ilgi gören iPad’i teknoloji meraklılarının uzun zamandır Türkiye’ye gelmesini beklediklerini belirterek sözlerine şöyle devam etti, “iPad’in Türkiye’de satışa sunulmasıyla birlikte herkesi bu çığır açan ürünü Vodafone 3G farkıyla rekabetçi ve avantajlı mobil internet paketlerimiz ve ayrıcalıklı hizmetlerimiz ile kullanmaya davet ediyorum. Kullanıcılar, Mbyte, Kbyte gibi tüketiciden uzak kavramlardan ve kota aşım kaygısı yaşamadan 99 kuruştan başlayan saatlik, günlük, aylık mobil internet paketlerimiz ile iPad’lerinin keyfini yaşayabilecekler.”

[quote]http://www.veteknoloji.com/ipad-icin-mobil-internet-37604--.html[/quote]
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...