Jump to content

Acer Tablet Dünyası!


Guest _ULTIMATE_

Recommended Posts

[img]http://www.veteknoloji.com/resimler/haberler/20101223020534_acertablet.jpg[/img]

[b]Etkileşim, bağlantı, paylaşım ve mobilite. Acer Tablet Dünyası’na hoş geldiniz!!![/b]

Acer, tablet arenasına çok net bir hedefle giriyor: içerik tüketimini basitleştirme hedefini destekleyen ürün yelpazesini tamamlamak – Acer’ın multimedya paylaşım sisteminin gelişimiyle başlayan bir strateji, Clear.fi**.

Acer’ın stratejisi multimedya içeriğini paylaşma ve bütün aygıtlarda kullanma konseptine dayanmaktadır ve Tabletler bu amaç için ideal aygıtlardır.
2010’da dünya çapında satılan 19 milyona yakın tablet, 2011’de satılması beklenen 54,8 milyon ünite ve 2014 için öngörülen 208 milyon ünite ile piyasa da bu fikri doğruluyor.

Her zaman Acer’ın DNA’sının bir parçası olan mobilite, şu an satılmakta olan ve farklı kullanım senaryolarına uyacak şekilde farklı ekran boyutlarında ve farklı modellerde tasarlanan tablet serisinde yeni bir ifade şekli buldu.

Ağırlık ve ekran boyutu kullanıcı deneyiminde büyük bir etkiye sahiptir. Büyük ekranlı aygıtlar içerik paylaşımı ve kullanımı amacına hizmet ederken, küçük aygıtlar fotoğraf çekmek, video kaydetmek veya mesaj göndermek gibi içerikler oluşturmak için kullanılmaktadır.

[b]Mükemmel mobil ve ev eğlence deneyimi için 10,1” Android tablet
[/b]Şık, akıllı ve yenilikçi özelliklerle dolu 10,1" tam kapasitif dokunmatik ekranlı, Wi-Fi ve 3G bağlanabilirlik özellikli tablet her açıdan optimal ekran deneyimi sunar. Alüminyum kasa havalı bir görünüm ve oymalı desenlerle süslenmiş ultra parlak cilası tasarıma hoş bir incelik katmaktadır. Sadece 13,3 mm kalınlığında olmasına rağmen, ihtiyacınız olduğunda eğlence ve verimliliği garanti edebilecek kadar güçlüdür.

HD eğlence deneyimi için tasarlanan bu tablet nerede olursanız olun HD videolarınızı oynatmanızı ve arkadaşlarınızla paylaşmanızı sağlayan yüksek çözünürlüklü, yüksek renk kontrastlı ekrana sahiptir. Dâhili HDMI portu ve 1080p özelliği ile tamamlanan bilgisayarı büyük ekran televizyonunuzda Tam HD multimedya keyfini yaşamak için de kullanabilirsiniz.

Her şeyden önemlisi de en iyi oyun konsollarıyla aynı düzeyde eğlence deneyimi garantisi veren 10 noktalı çoklu dokunmatik ve jiroskop kontrolü sayesinde bu tablette HD reflekslere dayalı kaliteli oyunları ve kompleks online 3B oyunları çalıştırabilecek ve oynayabileceksiniz.
Nisan 2011’de piyasaya sunulacaktır.

[b]7” Android Tablet: mobilitenin simgesi
[/b]Ultra kompakt boyutu sizi yanıltmasın, 7” tablet çok sayıda özelliğe sahiptir ve mobil deneyiminizi bir üst seviyeye taşır. 7” (1280x800) 16:10 en boy oranında bütünüyle dokunmatik ekranında oyun, fotoğraf ve videoların tadını çıkarırken e-postalarınızı ve sosyal ağlarınızı takip edebilirsiniz. Öne bakan HD kamera ile görüntülü sohbet edebilir ve video kaydedebilirsiniz. HDMI desteği ile büyük ekran video deneyimi için bağlantı yapmak hiç olmadığı kadar kolay!

7” inç tablette, kullanıcılarına en hızlı HD Web deneyimini ve her yerde multimedya oynatma rahatlığını sunan çift çekirdekli işlemci ve Adobe Flash Player 10.1 desteği vardır. Büyüleyici ses deneyimi için Dolby Mobile Technology ile donatılmıştır. Wi-Fi ve 3G bağlanabilirliği mevcut ağlara hızlı ve kolay bağlantı sağlarken DLNA desteği ile diğer aygıtlardaki multimedyanızı paylaşmak her zamankinden daha kolay.
[i]Nisan 2011’de piyasaya sunulacaktır.
[img]http://www.veteknoloji.com/resimler/detay2010/Acer_Android-Tablet-computer.jpg[/img][/i]

[b]10.1” Windows Tablet: Tablet form faktöründe çok yönlülük
[/b]Acer’ın tablet ürün yelpazesinde kullanımı kolay dokunmatik ekranla fiziksel klavyenin rahatlığını birleştiren çok yenilikçi bir 10,1 inç çözümü de bulunmaktadır. Bu tablet kullanıcı deneyimini geliştirmek için tam boyutlu klavyeyi de içeren bir bağlantı istasyonu ve ekstra bağlanabilirlik seçenekleriyle birlikte gelir.

Bu basit çözüm sayesinde bilgisayar her hareket halinde iken hem de masa başında optimal ergonomi ve kullanım kolaylığı sunar. 10,1” yüksek çözünürlüklü ekrana sahip ince ve hafif (sadece 15 mm ve 1 kg’dan az) tasarımıyla her yere kolayca taşınabilir ve göze batmayacak kadar küçüktür. Bu tablet olağanüstü eğlence ve mükemmel dokunmatik deneyim sunar.

Tablet, yeni nesil AMD platformunda çalışacak, arkada ve önde iki adet 1,3 MP kamera ile donatılacak ve size fotoğraf çekme, video kaydetme, sohbet ve görüntülü konferans olanağı sunacaktır. Wi-Fi ve 3G bağlanabilirliği dünyayla olan bağınızı hiçbir zaman koparmamanızı sağlar.
Şubat 2011’de piyasaya sunulacaktır.
[img]http://www.veteknoloji.com/resimler/detay2010/Acer_Window7-Tablet-computer.jpg[/img]

[i][b]** [/b]Clear.fi, bütün medya içeriğini ortak bir arayüzle tek bir sistemde birleştirmenin daha kolay olduğu fikrine dayanan Acer medya paylaşım sistemidir.

Clear.fi ölçeklenebilirliğinde limit yoktur: Acer marka bütün aygıtlarda Clear.fi vardır ve anında kablosuz ev ağına bağlanıp kayıtlı multimedyayı paylaşabilirler.

Clear.fi kullanıma hazırdır, kablosuz ev ağına bağlı Clear.fi-etkin aygıtları otomatik olarak tespit eder, ve bunlardan herhangi birinde kayıtlı bütün dijital içeriğin Clear.fi medya arayüzünü kullanan diğer aygıtlarla sorunsuz bir şekilde paylaşılmasını sağlar.

Clear.fi sayesinde Acer, birden fazla kullanıcının multimedya hayatını bir arada ve organize bir şekilde, paylaşıma ve kullanıma hazır halde tutmasını sağlar.[/i]

[quote]http://www.veteknoloji.com/acer-tablet-dunyasi-37610--.html[/quote]
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...