Jump to content

Adobe Akdeniz'e Yeni Bölge Müdürü


Guest _ULTIMATE_

Recommended Posts

[img]http://www.veteknoloji.com/resimler/haberler/20101221093847_adobe.jpg[/img]

[b]Adobe Akdeniz Ülkelerine yeni bölge müdürü atandı.

Adobe, Tolunay Tomruk ile Türkiye ve Akdeniz ülkeleri pazarındaki varlığını güçlendirmeyi hedefliyor.
[/b]
Adobe Akdeniz Ülkelerinden Sorumlu Bölge Müdürlüğüne Tolunay Tomruk getirildi. Tomruk, başta Türkiye ve İsrail olmak üzere, Balkan ülkelerini de içine alan 7 ülkeden sorumlu olacak.

Adobe Doğu Avrupa ve Ortadoğu Kıdemli Direktörü Peter Schmidt bu atamayla ilgili olarak;
‘’Gelişen, güçlü ve dinamik bir ülke olan Türkiye, Adobe Akdeniz ülkeleri için oldukça önemli bir pazar. İnanıyorum ki Tolunay Tomruk’un liderliğinde Adobe, iş ortaklarına ve kullanıcı ekosistemine daha fazla değer katıp güçlendirerek, bu pazarlardaki varlığını artıracaktır.’’

Adobe’nin Akdeniz Ülkelerinden Sorumlu Bölge Müdürü pozisyonuna atanan Tomruk ise;
‘’Adobe, sunduğu yenilikçi çözümlerle bilişim sektörünün öncü firmalarından ve bu aileye katılmış olmaktan dolayı son derece heyecanlıyım. Akdeniz Ülkeleri, yüksek büyüme potansiyeline sahip. Bu potansiyeli yetkin iş ortaklarımız ve alanında uzman çalışanlarımız ile kısa zamanda gerçekleştirerek Adobe’nin Avrupa’daki büyüme lokomotifi olacağımıza inanıyorum.’’

Tolunay Tomruk’un vizyonu ve yönetimi altında Adobe, sunduğu yaratıcı ve katmadeğerli ürün ve çözümlerle müşterilerine ulaşmayı, sektördeki yerel iş ortaklarının da gücünü yanına alarak bu pazarlarda sürdürülebilir büyümeyi hedefliyor.

Bilkent Üniversitesi mezunu olan ve Bilgi Universitesin’den MBA derecesi bulunan Tomruk, Adobe’ye katılmadan önce başta Autodesk ve Microsoft olmak üzere uluslararası yazılım firmalarında 15 yılı aşan yöneticilik ve liderlik deneyimiyle önemli başarılara imza attı. Boş zamanlarında basketbol, dalış ve amatör olarak şiirle ilgilenen Tomruk, evli ve bir çocuk sahibi.


[quote]http://www.veteknoloji.com/adobe-akdeniz-e-yeni-bolge-muduru-37548--.html[/quote]
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...