Jump to content

Hard Diskimi Güvenle Kaldıramıyorum


helehoyni

Recommended Posts

Öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam affoluna; bir türlü beceremedim şu doğru bölümü bulmayı umarım bu sefer tutturmuşumdur.

Western Digital marka harici bir hard diskim var. Windows 7'de bir türlü şu "Donanımı güvenle kaldır" kısmından çıkartamadım hard diski. Sistemime komple virüs ve spyware taraması yaptırdım; sonuç yine aynı. Sırf bu yüzden "usb safely remove" yazılımını kurdum; hard diskin kullanımda olduğunu söylüyor yine. Durdurmaya zorla diyorum; aşağıdaki uyarı geliyor:

[img]http://img18.imageshack.us/img18/6910/ekranalntsu.png[/img]

Hard diskte gizli ve sistem dosyalarını göster dedim; bulamadım ismi geçen dosyaları. Arama çubuğundan arattım; yine sonuç yok.

Hard diski direkt olarak çekince de o sinir bozucu "Tara ve düzelt" ekranı geliyor; taratmazsam da bir süre sonra mecburen format istiyor, kaç kere çöktü arşivim. Sizce bunun sebebi nedir ve çözümünü bilen var mı? Şimdiden teşekkür ederim.
Link to comment
Share on other sites

[quote name='holan_16' date='19 Aralık 2010 - 12:05 ' timestamp='1292760931' post='929079']
Hocam sen güzelcene bilgisayarını formatla güzel bi antivrüs kur hardiski tarat vrüs bulaşmış...
[/quote]

Formata gerek kalmadı. Kafayı bozdum; gece ne kadar antivirüs varsa kurdum, kaldırdım, kurdum hiç biri bir işe yaramadı. Her sorunda format atılmaz, format en son çaredir :) En sonunda Panda'yı kurdum az önce; Eset, Kaspersky, G-Data, BitDefender, Norton, vb.'nin bulamadığı 19 tane virüsü buldu ve temizledi. Sorun şu an için ortadan kalkmış görünüyor.

[quote name='yawuz58' date='19 Aralık 2010 - 12:06 ' timestamp='1292761017' post='929081']
üst üste mesaj yazma uyarı alabilirsin diskin 2.5 inç mi 3.5 inç mi
[/quote]

Biliyorum; ama cevap gelmeyince zannettim kimse ilgilenmiyor :) Hard disk 2,5 inch ama dediğim gibi sorunum çözüldü sağolun ilginiz için.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...