Jump to content

"gerçekten Hızlı" Internet! Kullanan Ülkeler


Guest _ULTIMATE_

Recommended Posts

[img]http://www.veteknoloji.com/resimler/haberler/20101217022931_internet.jpg[/img]

[b]İşte dünyanın en hızlı internetleri!

Evinizdeki 1 Mbit internetten memnun musunuz? Önce bu haberi okuyun, sonra cevap verin...[/b]

Yakın zamanda yayınlanan bir rapor, dünyanın en hızlı internet bağlantılarına sahip ülkelerin devasa ortalama indirme hızlarını açığa çıkardı. Rapora göre Güney Kore 34.1 mbps, İsveç 22.2 mbps, Romanya 20.3 mbps ve Japonya 18 mbps, Amerika Birleşik Devletleri ise 3 mbps ortalama indirme hızlarına sahip.

Raporda, çeşitli Amerikan eyaletlerindeki İnternet kullanıcılarının gönüllü olarak katıldıkları hız testlerinden elde edilen rakamlar kullanılmış ve eyaletlerin ortalma indirme hızları karşılaştırılıyor. FCC başkanı Julius Genachowski'ye göre geniş bant teknolojileri Amerika'da kentten köye, şirketlerin kurulmasını ve büyümesini, yeni iş alanlarının meydana gelmesini sağlıyor. Public Knowledge dijital haklar grubu iletişim müdürü Art Brodsky'ye göre ise testten alınan sonuçlar bir hayal kırıklığı ve genişbant sanayii sandığımızdan çok daha az gelişmiş bir durumda.


[quote]http://www.chip.com.tr/konu/iste-dunyanin-en-hizli-internetleri_24131.html[/quote]
Link to comment
Share on other sites

Kazık mazık yemiyoruz arkadaş

Bizim milletin bayıldığı şeydir birşeyin bir köşesinden alıntı yapıp onur çok abartarak sunmak madyamızda buna dahil!!

türkiyenin ortalama hızı şuan 8 mb varmak üzereki yeni tarifelerle varacakta peki nedne avrupa amerika falan neti ç.ok hızlıda türkiye halen 1mbit gibi tarifelerle meşgul *

avrupada avustralyada falan limitsiz tarife diye birşey yok kotasız tarife yok onun yerine hızlı ama limitli tarife var 1mbit limitsizle 8 mbir 25 gb kotalı netle hemen hemen aynı yükü bindirmiş oluyor çünkü trafiğe dengeliyorlar bizimkiler bunu daha geç yapmaya başladı..

Yakında bizdede kotasız net kalmıycak araştırdıysanız görürsünüz hızlar en düşük 8mbit olacak ozmnda kotalı olmazki abi diye yakınırsınız ama gerçekler bunalr buna göre yorum yaparsınız artık bundna sonra

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...