Jump to content

Katılımsız Fotosizer 1.29.0.488 Türkçe-İngilizce


YAGMURADAM

Recommended Posts

Katılımsız Fotosizer 1.29.0.488 Türkçe-İngilizce


[img]http://img196.imageshack.us/img196/8409/ekranresmim000.png[/img]

[b]Program hakkında bilgiler:[/b]
Bu program özellikle resim boyutlandırma işiyle uğraşanlar için birebir.Program tamamen ücretsizdir.Program belli şablonlarda ve istediğiniz özel bir boyutlarda resminizi boyutlandırıyor.Üstelik toplu boyutlandırma yapabiliyor.
Diyaelimki bir klasör dolusu resminiz var.Ve o klasördeki tüm resimleri boyutlandıracaksınız.Programı açın ve o klasörü olduğu gibi sürükleyip programın içine atın.Eğer o klasör içinde başka resim dolu klasör varsa
ekranın altındaki alt klasörleri de dahil et seçeneğini işaretleyin.Boyoutlandırılan resme image ,photo,boyutlarını,tarih gibi son ek adları veriyor.Kaydedilecek yer olarak resimlerin klasörlerini seçebilirsiniz.Ama resim ismini seçerken %F yi seçmeyin.Bu orjinal resimleri siler ve boyutlandırılmış resimleri aynı isimle kaydeder.
Bence bo bir klasör oluşturup onun içine kaydetmesini sağlayın.
Fotosizer resimlerinizi bmp,gif,png olarak kaydedebilir.İsterseniz orjinal resim tipinde de boyutlandırıp kaydeder.Ayrıca isterseniz boyutlandırdığınız resme siyah-beyaz,negatif ve sepya efekti verebilirsiniz.
Ayrıca resim kalitesini de ayarlayabilirsiniz.90 derecelik döndürme yapabilirsiniz.Yatay ve dikey ters çevirme de yapabiliyor.
Not:Program orjinal olarak Türkçeydi ama dil dosyasını yapan kişinin Türkçe karakterleri dil dosyasına eklemediğini gördüm.Ve uğraşıp yeniden düzenledim.
Program katılımsız kurulur.Arşivden çıkarıp çift tıklayın..Masaüstüne kısayol atar ve açılır.İlk açılmada ingilizcedir ama Options butununa basıp dili Türkçe yapabilirsiniz.

Gülegüle kullanın.Saygılarımla

Dosya boyutu: 1.1 mb tır.

[img]http://i41.tinypic.com/2wpiipt.jpg[/img]

http://hotfile.com/dl/88808859/3a7dbc7/TNCTR-FS488.rar.html
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...