Jump to content

Akıllı Kart Uygulamaları Için Yeni Yazıcı


Guest _ULTIMATE_

Recommended Posts

[img]http://www.veteknoloji.com/resimler/haberler/20101207125735_cardprinter.jpg[/img]

[b]Zebra Technologies, akıllı kart uygulamalarına yönelik yeni ZXP Series ™ yazıcısını çıkartıyor. Yeni Kart Yazıcı, yüksek görüntü kalitesine sahip yüksek baskı hızları sunuyor.[/b]

Uzman baskı ve otomatik kimlik tanımlama çözümlerinde küresel bir lider olan Zebra Technologies Corporation (NASDAQ: ZBRA), 7-9 Aralık 2010’da düzenlenen CARTES & IDentification Expo'da (stand no: 3 E 112) yeni ZXP Series 3™ kart yazıcısını tanıttı. 2011'in ilk çeyreğinde piyasaya çıkacak olan ZXP Series 3, çoğu kart yazdırma ve kodlama uygulaması için ideal olan küçük bir hacimde, performans ve satın alınabilirlik özelliklerini bir araya getiren yeni bir model ile Zebra’nın endüstri lideri kart yazıcı ürünleri serisini genişletiyor.

Kart yazdırma pazarında eşsiz bir konuma sahip olan ZXP Series 3, etkileyici bir fiyat seviyesinde sınıfındaki en iyi performansı sunan çeşitli gelişmiş özellikler kullanıyor. ZXP Release 3 ZRaster ana bilgisayar tabanlı görüntü işleme teknolojisi, görüntü ve baskı kalitesini önemli oranda optimize ederken genel baskı hızı verimini artırmak için günümüz PC'lerinin artan işlem gücünden yararlanıyor. Bu sayede, yazıcı hızından ödün vermeden ve ek maliyet yaratmadan görüntü optimizasyonunda önemli oranda çok yönlülüğe olanak tanıyor. Ayrıca yeni Zebra yüksek performanslı şeritler, özellikle hızlı ve yüksek kaliteli görüntü yazdırma için tasarlanmış gelişmiş bir kimyasal formül kullanıyor. Zebra, daha verimli renk transferi ve yazdırma koşulları altında daha fazla dayanım sunan yeni şeritleri ilk kez piyasaya sunuyor. Bu yeniliklerin her ikisi de birlikte çalışarak, güvenilirlik ya da maliyet hedeflerinden ödün vermeden daha iyi görüntü kalitesi ve daha hızlı çıktı sunuyor.

Zebra Technologies EMEA ürün müdürü Richard Powlesland konuyla ilgili olarak, “Müşteriler çok çeşitli uygulamalarda kart yazıcıları konuşlandırmak isterken, bu yazıcıların daha hızlı ve daha gerçekçi görüntüler yazdırmasını bekliyor. ZXP Series 3 ile, kompakt, kullanımı kolay bir paket içinde yüksek hızlı yazdırma, göz alıcı görüntü kalitesi, kurumsal ağ özellikleri ve eksiksiz kodlama gibi nitelikleri taahhüt eden bir yazıcı sunuyoruz” dedi.
[img]http://www.veteknoloji.com/resimler/detay2010/Smart-card-application-printer-1.jpg[/img]
ZXP Series 3, tam donanımlı, yüksek hızlı, standart kimlik kartı ve erişim kontrolü uygulamalarına entegre olmaya hazır halde gelen bir kart yazıcısı. Kompakt boyutu sayesinde eğitim kurumları ve perakende satış yerlerinde kimlik kartı, hediye kartı, marka bağlılık kartı ya da üyelik kartı uygulamaları için ideal çözümler sunuyor. ZXP Series 3'ün ek güvenlik ve kodlama özellikleri, finansal kartların güvenli şekilde düzenlenmesi için düşük maliyetli ancak tam donanımlı bir yazdırma çözümü sunuyor. ZXP Series 3, çok geniş yelpazedeki kart yazdırma uygulamaları arasında piyasada ön plana çıkmasını sağlayan aşağıdaki özellikleri içeriyor:

[b]• İstek üzerine düşük maliyetli kart yazdırma:[/b] Doğrudan kart üzerine, renkli ya da siyah beyaz, tek ya da çift taraflı yazdırma olanağı.
[b]• Standartları temel alan akıllı kart kodlaması:[/b] USB ve Ethernet üzerinden PC/SC ve EMV standartlarına uyumlu akıllı kart kodlama.
[b]• Güvenli finansal kart düzenleme:[/b] EMV sertifikalı kodlama, üst kapağı emniyete almak için mekanik kilit, kart giriş gözü, yarı saydam giriş ve çıkış gözleri gibi artırılmış güvenlik özellikleri ve anında finansal kart yazdırma için Ethernet üzerinden PC/SC kodlama.
[b]• Yüksek Performanslı Load-N-Go™ şeritler:[/b] Yeni şeritler daha yüksek hızlarda daha iyi baskı kalitesi için özellikle formüle edildi.
[b]• “Çevreci” şerit kasetleri:[/b] Kolay ortam yükleme özelliklerinden ödün vermeden çevre dostu plastiklerle üretilen çevreye duyarlı şerit kasetleri. 2011'in ikinci çeyreğinde piyasaya çıkacak.
[b]• Kolay entegrasyon:[/b] Tam donanımlı SDK ile çok çeşitli kurumsal kart yazdırma uygulamasına kolay entegrasyon.
[img]http://www.veteknoloji.com/resimler/detay2010/Smart-card-application-printer-2.jpg[/img]
Ürünün 2011'de piyasaya çıkmasından itibaren geçerli olmak üzere, ZXP Series 3, Zebra QuikCard ID Solution paketine dahil edilecek. QuikCard ID Solution paketinde, ZXP Series 3 yazıcı, CardStudio kart tasarım yazılımı, bir Web kamerası, şerit ve boş kartlar gibi kimlik kartı ve diğer kart türlerini üretip yazdırmak için gereken her şey bulunuyor.

Zebra Card Studio hakkında daha fazla bilgi için CARTES & Identification Expo'da 3 E 112 nolu standı ya da bir demo sürümünü indirmek için [color="#0000ff"]http://www.zebra.com/zxpseries3intro[/color] adresini ziyaret edin, ayrıca +44 (0)1628 556000 nolu hattı arayabilirsiniz.

[quote]http://www.veteknoloji.com/akilli-kart-uygulamalari-icin-yeni-yazici-37144--.html[/quote]
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...