Jump to content

Grand Theft Auto V, 2012 Yılında Piyasada!


Bırak Gitsin...

Recommended Posts

[img]http://img98.imageshack.us/img98/5421/gamnikogun580.jpg[/img]

Rockstar Games şu sıralar L.A Noire haberleri ve Red Dead Redemption'ın zombilerle dolu ek paketi ile gündemde olsa da, hepimizin merak ettiği bir soru her seferinde bunların önüne geçiyor; [i]Grand Theft Auto V'i ne zaman göreceğiz?[/i] 2008 yılında ilk Next Gen deneyimini yaşayan, rekorlar kıran ve 2010 yılına kadar toplamda 15 milyon satan Grand Theft Auto IV sonrası Rockstar yeni bir oyun için bugüne kadar bayağı bir sessiz kaldı bildiğiniz gibi.

GTA V'in çıkış tarihi hakkında son söylem ise Janco Partners adlı araştırma şirketinde analist olan Mike Hickey'den geldi. Hickey'e göre [i]''Grand Theft Auto V, büyük bir ihtimalle 2012 yılında piyasaya çıkacak''[/i] Bu söylem Hickey'in kendisinden gelmiş olsa da, çoğumuz beşinci oyunun böyle bir zaman diliminde çıkacağını biliyorduk zaten. Yine de heyecanlanmamak elde değil tabi.

İlerleyen günlerde artık GTA V için Rockstar'dan yeni haberler bekliyoruz. Ayrıca, VGA 2010 ödül törenlerinde bir GTA V sürprizi görebilme ihtimalimiz de var hatırlatalım.

[color="#ff0000"]Kaynak:Trgamer[/color]
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...