Jump to content

En Ince Laptop Sonunda Geldi !


mucit41

Recommended Posts

[center][size="4"][color="#8B0000"][b]En ince laptop sonunda geldi ![/b][/color][/size][/center]

[quote]

[b]Bilkom, yeni MacBook Air'i tanıttı. Ürün Türkiye'deki en ince notebook olma özelliğini taşıyor.
01 Aralık 2010 / 12:46[/b]

[img]http://www.haber3.com/images/news/381757.jpg[/img]

iPad nisanda ABD'de piyasaya çıktı, ancak 8 ay geçmesine karşın henüz Türkiye'ye gelmedi. Rakipleri ise pazara erken girdi. Apple'nin Türkiye distribütörü Bilkom, ürünün gelişi konusunda tarih veremiyor. Bazı mağazaların getirmene kızsa da Apple'la yaptığı gizlilik anlaşması nedeniyle ses çıkaramıyor.

Apple tarafından üretilen iPad, dünyada büyük yankı uyandırdı. Nisan ayında ABD'de piyasaya çıkan ve almak için insanların büyük kuyruklar oluşturduğu iPad, 8 geçmesine karşın hala Türkiye'ye gelmedi. Bazı büyük mağazalar yaptıkları ithalatla iPad'ı Türk tüketicisi ile buluşturdu. Rakibi Samsung, Galax Tab'ı ürettikten kısa süre sonra Türkiye pazarına soktu. Ancak Apple'nin Türkiye distribütörü Bilkom, ürünün ne zaman Türkiye'ye geleceği konusunda hala tarih veremiyor. Apple MacBook Air'in tanıtımında konuşan Bilkom Pazarlama Müdürü Erkan Tüfekçioğlu, iPad'in İsrail, Güney Afrika gibi ülkelerde de piyasaya çıkmadığını söyledi.

Yol haritasını takip ediyoruz
Tüfekçioğlu, bazı mağazaların ürünü Türkiye'ye getirmesi konusunda ise yapacak fazla bir şeyleri olmadığını belirterek, "Sonuçta mağazalar ithalatçı ve bu ürünü Türkiye'de satıyorlar" dedi. "Siz Apple'nin distribütörü iken mağazaların ürünü Türkiye'ye getirmesinden rahatsız olmuyor musunuz" sorusuna ise Tüfekçioğlu, "Biz de kızıyoruz, büyük kavgalar yapıyoruz ama Apple ile yaptığımız bir gizlilik anlaşması var ve bunun dışına çıkamıyoruz. Çünkü başımız sonra çok ağrıyor. Apple'nin bir yol haritası var onu takip ediyoruz" şeklinde cevap verdi.

7 saat pil ömrü var, kalınlığı 2.8 milimetre
Apple'ın bugüne kadar yaptığı en hafif, ince ve rahat taşınabilir dizüstü bilgisayar olan MacBook Air, dünya lasmanından 1 ay sonra Türkiye pazarına girdi. MacBook Air 7 saate kadar pil ömrü ve 30 güne kadar bekleme süresine sahip. 11.6 inç ve 13.3 inç olmak üzere iki faklı modele sahip MacBook Air'lerin en ince noktası 2.79 milimetre, en kalın noktası ise 17.27 milimetre. Ürünlerin 11 inçlik modeli 1 kilogram, 13 inçlik modeli ise 1.3 kilogram ağırlığında. Apple, daha önce iPad'lerde kullandığı "solid state depolama" teknolojini yeni MacBook Air'e de uyguladı. MacBook Air'lerda ayrıca iPad'de olan anında açılma özelliği de var. MacBook Air'ler bin 389 ile 2 bin 199 dolar artı KDV arasında satılacak.

[/quote]

[quote]http://www.haber3.com/en-ince-laptop-sonunda-geldi--624542h.htm[/quote]

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...