Jump to content

Katılımsız Kurulum [Yardım]


ahmetozgul

Recommended Posts

Öncelikle internet kafe sahibiyim. Gün içinde gelen bilgisayarlara format atıyorum. ve formattan sonra gerekli programları tek tek kurmak biraz zor oluyor. Bunun için biraz araştırma yapıp katılımsız program yapmayı öğrendim. Fakat elimde 20tane program var..

1.Sorunum: Bu programların bazıları .rar biçiminde bunları katılımsız yapamıyorum. Bu dosyaları klasöre çıkart yaptığımda bir çok program rar arşivi falan çıkıyor.. bunları nasıl katılımsız yaparım ?

2.Sorunum: Ben bu 20 tane programı tek bir katılımsız program haline getirmek istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim ? (ben .bat dosyasının içine alt alta yazmayı denedim böyle olabilir mi ?)

Not: Tüm işlemleri winrar ile yaptım.

Yardımlarınızı bekliyorum..
Link to comment
Share on other sites

WPI larla ve ya AIO larla Proğramları Topluca ve İstediğin Şekilde Yükletebilirsin... Nette Fazlasıyla Katılımsız Proğram Var, Yapmak Yerine İndirsen Daha İyi Olur. Sonuçta Bunlar Komut .bat Dosyasına Alt Alta Parametreyle ve ya Başka Bir Komut Çalıştırabilirsin... 1. Sorununu Tam Anlamadım? Dosyaların Parametresi Yok ve RAR la Açılabiliyor Diyorsan, Temp e Bak Çıkarttığı Dosya Var Mı? Yoksa Repackager' ı Kullanabilirsin Sağlıklı Bir Yükleme İçin...

Saygılarımla...

Link to comment
Share on other sites

[warning][color=#FF0000][b]DİKKAT: Konu Başlığını forum Kurallarına gore yeniden düzenleyiniz. Aksi halde cope tasınacaktır.

[topic=872]Forum Kuralları[/topic] - [ Madde 10-16 ]

Konu düzenlenene kadar yazılan tüm iletiler silinecektir.[/b][/color][/warning]

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...