Jump to content

Türkiye Dünyaya Silah Satacak


Guest _ULTIMATE_

Recommended Posts

[img]http://www.veteknoloji.com/resimler/haberler/20101129090024_jet.jpg[/img]

[b]Yerli tank, helikopter, gemi derken son dönemde savunma sanayisinde artan yerli üretim dünyaya ihracat baskısı da getirdi.
[/b]
Savunma Sanayisi Müsteşarlığı (SSM), savunma sektörünün ihracatını artırmak için gerekli adımları ve izlenecek stratejileri belirledi. Strateji kapsamında savunma ürün ve hizmetlerinin ihracatını artırmaya yönelik kredi mekanizması oluşturulacak, Savunma Sanayisi İhracatçılar Birliği kurularak, öncelikli ürün ve öncelikli ülke listesi belirlenecek. SSM, sektörü uluslararası pazara entegre etmek ve rekabetçi bir yapıya kavuşturmak amacıyla ihracat stratejisi hazırladı.

[b]DEV PROJELERE KREDİ
[/b]
Sektörde ihracatı artırmak için de yedi başlık altında stratejik amaçlar belirlendi. Buna göre öncelikli ülkelere öncelikli ürünlerin ihracatı olmak üzere, savunma ürün ve hizmetlerinin ihracatını artırmaya yönelik kredi mekanizması "Savunma Sanayisine Yönelik Teşvik ve Destek Kredi Uygulamalarına Dair Yönerge" kapsamında oluşturulacak. Yurtdışında temsilcilik açılacak ve Sabiha Gökçen Havaalanı'nda fuar yapılacak.

[quote]http://www.sabah.com.tr/Ekonomi/2010/11/29/turkiye_dunyaya_silah_satacak[/quote]
Link to comment
Share on other sites

Özel sektör yerli yada yabancı farketmez gelecek, Türkiye'nin sağladığı kredilerden faydalanacak ve bu aldığı kredilerden ürettiği silahı yine Türkiye'ye ve diğer ülkelere satacak. Sonra vergiyi kazandığı paranın yüzde 1'i gibi küçük bir miktarını verecek,geri kalan kısmınıda gelen bir hükümet tarafından vergi affı ile sadece anaparayı vererek kurtaracaklar, Kim verecek bu krediyi? Bu krediyi sağlamak için finansını nereden karşılayacaklar? Senin benim sırtımdan sağlanacak tabiiki. Türk Öğün Çalış Güven, gerisini merak etme sen.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...