Jump to content

El Clasico Zamanı: Barcelona- Real Madrid


Sirius

Recommended Posts

[img]http://image.tumspor.com/photos/113265806.jpg[/img]
[b]Jose Mourinho'nun 5-0 yorumu[/b]
Ezeli rakibi Barcelona'ya 5-0 kaybeden Real Madrid'de dünyanın açıklamalarını merakla beklediği isim olan Jose Mourinho şunları kaydetti.




Jose Mourinho'nun 5-0 yorumu Real Madrid'de dünyanın açıklamalarını merakla beklediği isim olan Jose Mourinho şunları kaydetti.

Hak edilmiş bir galibiyetti. Her zaman Barcelona'nın tamamlanmış bir ürün olduğunu söyledim. Real Madrid ise bugüne kadar çok iyi oynasa da tamamlanmış bir ürün olmadığını söyledim. Bu sonuç iyi oyuna bir mükafat olurken, kötü oyuna ise bir ceza oldu. Bu galibiyeti yorumlamak kolay. Ayrıca sindirilecek bir netice. Bazen zor sindirilecek maçlar oynarsınız ama bu kolay sindirilecek bir sonuç. Tabii ki kaybetmeyi istemezsiniz ama bu yenilgiyi sindirmemiz kolay olacak".

"Ben büyün oyuncularımla maç sonunda 1 dakikalık bir konuşma yaptım. Şampiyonluk şansımızın, sezonun bitmediğini, kim bilir belki de tekrar bu noktaya gelebileceğimizi söyledim. Geçen sene Inter mağlubiyetinden sonra buradan biz Şampiyonlar Ligi finaline çıktık. Buradan geri gelmeyeceğimizi kim söyleyebilir? Önemli maçları kazandığınız zaman ağlamak için sebebinz vardır; mutlukluktan ağlarsınız. Bugünkü gibi 5 gol yerseniz ağlayamazınız. Bir sonraki maç için çalışmalısınız. Ben önümüzdeki maçın cumartesi değil, yarın oynanmasını isterdim."

"Açıkçası çok basit goller yedik, pozisyonlara dikkat ederseniz bu iki gol bizim suçumuzdu. 2-0 geride giderken ve karşı hücumlar çok etkiliyken iki şey düşünürsünüz. Ya 2-0'da kalırım dersiniz, ya da daha çok karşı hücuma çıkacağım dersiniz. Barça çok iyi bir maç çıkardı. İyi oynadıklarını söylemekte haklılar. Ben ise kendi takımımla ilgileneceğim. Bugüne kadar iyi oynadılar, bugün kötüydüler. Cumartesi günü, bunun tarihi bir olumsuz sonuç olduğunu göstererek yola devam edeceğiz".

"Yedek kulübesindeyken kaybettiğinizi farketmiş olabilirsiniz. Bu riskli bir maç. Ben devre arasında takımıma yardım etmeye çalıştım. Maç 3. golden sonra bitmişti ve istediğim şey takımımın dengesini kaybetmemesi ve güzel şekilde ilerlemesiydi. Ancak bazen durumu değiştirememekten ötürü kötü hissediyorusunuz".

"Çok fazla hayal kırıklığına uğardım. Daha çok beklenti içindeydim. Daha fazlasını bekliyordum ancak maç sona erdi ve bugün için yapacak başka bir şeyimiz yok. Yarından sonra ise yapacak çok şeyimiz var. Yine idman yapaağız, diğer maçımızı bekleyeceğiz, 2 puan fark var ve yola devam edeceğimizin farkıdanyız".

Link to comment
Share on other sites

[quote name='daywalker_1538' date='30 Kasım 2010 - 00:49 ' timestamp='1291078743' post='919179']
walla bende madrid diyordum ama tutturamadık be dostum :) ama olsun sonuna kadar madridliyiz :D
[/quote]

yok ben BARCA'lıyım :D ama senin hatrın için madrid'de fena sayılmaz ;)

Link to comment
Share on other sites


[b]İşte El Clasico geyikleri![/b]
30.11.2010 14:10:36 [b]Tüm dünyanın merakla beklediği El Clasico'da Barcelona'nın Real'i 5-0 devirmesi, sanal alemde geyiklerin dönmesine neden oldu.[/b]
[img]http://img5.mynet.com/spr4/barca-real-29571_501.jpg[/img]
Barcelona'nın El Clasico'da Real Madrid'i 5-0 gibi tarihi bir skorla yenmesi, sanal alemde de günün konusu oldu.

[b]İşte El Clasico'yla ilgili internetteki geyikler:[/b]

* Barca, El Clasico sonrası formasındaki göğüs reklamını değiştirmek zorunda kaldı! (Bkz: üstteki fotoğraf)

* Barcelona'nın Real Madrid'e topsuz idman yaptırdığı karşılaşma...

* Messi mi? Ronaldo mu? Artık tartışılmasın, Ronaldo beynini fiziği kadar çok kullanmıyor futbolda. Messi Einstein gibi oynuyor fark burada.

* Başlaması gerekenden 2 saat önce, saat 22:00'de başladı maç... (+18)

* Ayıp denen şeyin Barcelona'da olmadığını gördük. Real Madrid'e de 5 atılmaz ki...

* 3'ten sonra Mourinho sahaya havlu atsaydı daha iyiydi. Direkt kroki olmuştu takımı, küsüp maçı seyretmeyi tercih etti. Sanırım maç sonrası ropörtajı düşünüyordu.

* Real Madrid'in topla en çok orta yuvarlakta buluştuğu maç. 6 santra az değil tabii...

* Barca'nın şifre yazıp oynadığı, Mourinho'nun "oğlum benim kol bozuk, değiştirin bunu" dediği maçtır.

* Jose Mourinho ile bu maçta en sıkıntılı anları sanırım maçın istatistiğini tutan amca yaşamıştır. Pas: Barcelona: ... 346, 347, 348 ... 350 ... "bi durun çayımdan yudum aldırmadınız kör olasıcalar..."

* 2 sorum olacak 1. Messi Sen insan mısın? 2. Barcelona sen yeryüzünün takımı mısın?

* Real Madrid'de Yılmaz Vural sesleri

* Casillas'ın suçu ne?

* Bursalı taraftarların neden ısrarla Real Madrid'i istediklerinin anlaşıldığı maç.


* Barca bir gol daha atsa ve 6-0 bitse, kasım ayının kutsallığına bir kez daha inandıracak maç olacaktı ama neyse...

* Sahada Real Madrid'e ait ikinci bir top olsaydı bile en fazla 5-2 biterdi.


http://spor.mynet.com/haber/iste-el-clasico-geyikleri/29571?utm_source=mynet&utm_medium=www&utm_campaign=home_spor_link_4
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...