Jump to content

El Clasico Zamanı: Barcelona- Real Madrid


Sirius

Recommended Posts

[B][FONT="Century Gothic"][SIZE="4"]Futbol dünyasında El Clasico heyecanı yaşanıyor. NTV SPOR'dan saat 22:00'da canlı yayınlanacak Barcelona - Real Madrid maçını, dünya çapında 400 milyon kişinin izlemesi bekleniyor. Barcelona taraftarı ise Nou Camp Stadı’nın tribünlerinde büyük bir şova hazırlanıyor.[/SIZE][/FONT][/B]

[CENTER][IMG]http://i52.tinypic.com/15dqibb.jpg[/IMG][/CENTER]


[FONT="Century Gothic"][SIZE="3"]Sadece İspanya için değil, dünya futbolu için büyük gün.... Geçmişten geleceğe uzanan en önemli futbol miraslarından Barcelona-Real Madrid rekabetinde, tarihe bir not daha düşülecek. Dünyanın en ateşli derbilerinden biri bu akşam saat 22.00'de oynanacak ve bu müthiş mücadele NTV Spor'dan canlı olarak ekranlara gelecek.

La Liga'nın 13. haftası iki futbol devini; Barcelona ile Real Madrid'i, "Nou Camp" stadında karşı karşıya getirecek. Birçoklarına göre dünyanın en iyi 2 takımının mücadelesinden nasıl bir sonuç çıkacağı şimdiden merakla bekleniyor. Sadece 2 takım değil; Cristiano Ronaldo - Lionel Messi savaşı da milyonları ekranlara kilitleyecek. El Clasico'yu izlemek için, dünya çapında 400 milyon kişi televizyonlarının karşısına geçecek. Real Madrid'in başında Jose Mourinho'nun bulunması, karşılaşmayı daha da ilginç kılıyor.

Maç, 6 ülkede 3d kalitesiyle verilirken, statta 6'sı hareketli, 8'i 3d kalitesinde toplam 32 kamera bulunacak. Ayrıca İspanya'daki 73 sinema salonunda, tıpkı geçen yıl olduğu gibi, El Clasico'nun canlı yayını yapılacak. Birçok sinema salonu, canlı maç yayınının büyük ilgi görmesi nedeniyle, bundan böyle La Liga'da her hafta bir maçı beyaz perdeye yansıtma kararı almış durumda.
Özgür Buzbaş Santiago Bernabeu'da...
Özgür Buzbaş Santiago Bernabeu'da...

[B]KİLİT İSİM KİM OLACAK?[/B]

Bu maçta dikkat çeken bir diğer konu da Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil’in de Real Madrid formasıyla “El Clasico”da oynayacak olması. Mesut’un bu sene Real Madrid formasıyla 12 maçta 3 golü bulunuyor.

Bu maçta Jose Mourinho’nun en büyük kozu ise şüphesiz Cristiano Ronaldo olacak. Barcelona’nın geçen hafta aldığı 8 gollü galibiyetin ardından iddialı açıklamalarda bulunan Cristiano Ronaldo 12. hafta sonunda edilen liderlikte büyük paya sahip.

Barcelona taraftarı ise 100 bin kişilik kapasitesiyle Avrupa'nın en büyük stadı olan Nou Camp'ta özel bir gösteri yapacak. Barcelona kulübünden yapılan açıklamada, her El Clasico'da olduğu gibi, pazartesi günü de statta dağıtılan kartonlarla, maçın başında bir şov yapılacağını duyurdu. Barça'nın renkleri olan bordo, lacivert ve sarıdan oluşan toplam 100 bin adet kartonun dağıtılacağı ve takımlar sahaya çıkarken kaldırılacak kartonlarda, ''Seni Seviyorum Barça'' yazısının oluşturulacağı ifade edildi.[/SIZE][/FONT]
[code]Kaynak: http://ntvspor.net/haber/gunun-haberleri/28232/el-clasico-ntv-sporda
[/code]
Link to comment
Share on other sites

real alır derim skor tahmini yapamam ama içimden real alacak gibi geliyor tek temennim var yeterki ronaldo bu maçı istesin o zaman barca defansını hallaç pamuğu gibi atacaktır başka bir kilit isim bana sorarsanız angel di maria olacaktır çünkü barcanın tek yumuşak karnı varsa o da sol bektir ve açıkcası da di marianın ronaldonun solak versiyonu olduğunu düşünürsek kilit isim burası olur mesuta gelince de onun işi çok zor o taraftan messi ve xavi gelecek gerektiğinde hızını kullanan mesut bu maç çabuk yorulur benim düşüncem bu iyi olan kazansın iyi olanda real olsun :)

Link to comment
Share on other sites

Karşılaşmayı Türksat'tan izlemek için oldukça fazla seçenek var,

Bu karşılaşmayı Türksat'ta NTV Spor, Idman Azerbaycan ve Rah e Farda kanalları yayınlayacak,

Uydu alıcısında b.i.s.s k.e.y bölümü olmayanlar karşılaşmayı Rah e Farda kanalından şifresiz izleyebilirler.

Link to comment
Share on other sites

[quote name='baba3232' date='29 Kasım 2010 - 18:51 ' timestamp='1291053663' post='918914']
Nash hocam goldmaster uydu alıcısı var biss şifreleme yeride var yani emu ntv spor için biss key verebilirmisin ?
Ve Rah falan yok kanal olarak ?
[/quote]

A021230035461400 olarak girin,ntvspor kanalını silip yeniden ekleyin uydu alıcınıza işlem tamamdır ;)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...