Jump to content

Akınsoft Cafeplus 7 Ve Ağ Kopma Sorunum


fujikoki

Recommended Posts

Cafemde akınsoft cafeplus 7 ve SoundMaXP kullanıyorum (Seven Edition) Bilgisayarlar süper çalışırken birden ağ kopuyor ve bir daha resete kadar geri gelmiyor. makinalara ping atıyorum ama nafile... Bu işletim sistemi sorunumudur akınsoftmudur.Bu gece Akınsoft cafeplus 9 a upgrade edeceğim. Sorun devam ederse Esenler civarında olan biri yardımcı olabilirmi.
Link to comment
Share on other sites

se7en editionda tek bir hata var oda kullanıcıya şifre atadıgın halde şifre sormadan oturumu acması cozumu basit. ve o tarz bir problem le hıc karsılasılmadı ilcemdeki bir cok 1-2 cafeye kurmustum zamanında agındaki bir bilgisayarda virüs olabilir o nedenle yapabilir. tavsitem güncel bir xp indirip tüm bilgisayarları bastan kurman ana kart ve ekran kartların vs hepsi aynıysa fazla zamanını alacagını sanmam

Link to comment
Share on other sites

seven editionu çok yerde kullandık. Hiç bir sorunla karşılaşmadım bir tek nvidia driver sorunu vardı otomatik driverinde. oda internetten indirip kuruyordum bir sorun kalmıyordu. sorun senin sisteminde değil kesinlikle ama net patron dan şüphelenmeye başladım akınsoftta suç yokmuş.:)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...