Jump to content

Çarşı Karıştı!


BeNefSE

Recommended Posts

[b]Çarşı karıştı![/b]
Amigolardan Harun Dulkara, Alen Markaryan'a kurşun yağdırdı.




Harun Dulkara; Beşiktaşlı bir şahısla Alen hakkında konuşuyor. Bu şahıs, konuşmaları kayıt altına alıp Alen'e dinletiyor.

Çarşı'nın ileri gelenleri; Harun Dulkara'ya Beşiktaş-Konyaspor maçında tribüne girmemesi telkininde bulunuyor. Harun ile Alen konuşmak için sözleşiyor. Dün Üsküdar iskelesinde ikili bir araya geliyor. Tartışma çıkıyor ve Harun; Alen'i hem sağ ayak bileği hem de sol dizinden vuruyor. Alen, Acıbadem'deki Acıbadem Hastanesi'nde ameliyata alındı. Ölüm tehlikesi yok. Acıbadem'de Çarşı izdihamı var.
[b]
Alıntı:http://fanatik.ekolay.net/Carsi-karisti_3_Detail_27_203179.htm
[/b]
Link to comment
Share on other sites

[b]Mehmet AKTARANM, İstanbul DHA[/b]
17:01 | 28 Kasım 2010

Alınan bilgiye göre, Beşiktaş amigosu Alen Markaryan ileMustafa Akkaya, haklarında kötü konuştuklarını öğrendikleri Harun Dulkara ile Üsküdar ’da buluştu. Buluşmada, Harun Dulkara, bir süre konuştuğu Alen Markaryan’ı kurşun yağmuruna tuttu. Kurşunlar Markaryan’ın dizine, ayak bileğine ve eline isabet etti.Olayın ardından Harun Dulkara, Fatih’te yakalanarak Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü. İfadesinde Dulkara, “Alen ile kendisi aleyhinde konuştuğum ses kaydı ile ilgili konuşmak için Üsküdar İskelesinde buluştuk. Kendisiyle teke tek konuşacaktık. Öyle sözleşmemize rağmen yanında Giresunlu Mustafa ile birlikte gelmiş. Benin arkadaşım olan öldürülen Ferdi Aslan gibi bana da bir şeyler yaparlar diye korktum. Bunun üzerine silahla ayaklarına doğru ateş ettim." dediği öğrenildi. İfadesine başvurulan Alen Makaryan'ın benzer şekilde ifade verdiği ve kendisini yaralayan Harun Dulkara'dan şikayetçi olmadığı öğrenildi.Gasp Büro Amirliği’ndeki işlemleri tamamlanan Harun Dulkara Üsküdar Adliyesi’ne sevk edildi.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...