Jump to content

Intel Teknoloji Konferansları Başlıyor


Guest _ULTIMATE_

Recommended Posts

[img]http://www.veteknoloji.com/resimler/haberler/20101124015211_intel.jpg[/img]

[b]Intel Teknoloji Konferansları 24 Kasım’da Adana’da başlıyor...[/b]

Intel’in binlerce kanal üyesini biraraya getirdiği Türkiye’nin en büyük kanal organizasyonu olan Intel Kanal Konferansları, bu yıl itibariyle bir teknoloji zirvesine dönüşüyor. Kanal üyelerinin yanı sıra iş dünyasının liderlerini biraraya getirecek ve Türkiye’de bilişimin lokomotif sektör haline gelmesine katkı sağlamak amacıyla bundan böyle Intel Teknoloji Konferansları olarak düzenlenecek olan zirve, 24 Kasım’da Adana’da başlıyor; sırasıyla, Ankara, İstanbul ve İzmir illerinde “Yarının Teknolojileri ile Sınırsız Olanaklar” başlığı ve “Sınır Yok” teması ile gerçekleştiriliyor.

Intel’in her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdiği Intel Kanal Konferansları, bu yıl tam anlamıyla bir teknoloji zirvesine dönüşüyor. 2010 itibariyle Intel Teknoloji Konferansları adıyla gerçekleştirilecek zirve, Intel’in dünya çapında 213.000 kanal program üyesinin yanı sıra bilişim, telekomünikasyon ve finans başta olmak üzere çok çeşitli sektörlerden temsilci ve profesyonellerin buluşma platformu oluyor. 4 Şehir 4 Etkinlik sloganıyla yola çıkan Intel Teknoloji Konferansları’nın ilki, “Yarının Teknolojileri ile Sınırsız Olanaklar” başlığı ve “Sınır Yok” teması ile 24 Kasım, Salı günü Adana’da Hilton Oteli’nde gerçekleştiriliyor. Daha sonra 30 Kasım’da Ankara Sheraton Oteli’nde, 2 Aralık’ta İstanbul Swissôtel’de devam ediyor ve 9 Aralık’ta İzmir Swissôtel’de son buluyor.

[b]Intel, Türkiye’de bilişimin lokomotif sektör olmasına katkı sağlayacak
[/b]
Intel Kanal Konferansları’nın kapsamını genişleterek, tüm sektörü kucaklayan bir teknoloji zirvesine dönüştürmekten büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Intel Türkiye Genel Müdür Çiğdem Ertem, “Intel Teknoloji Konferansları’nın temel amacı yeni teknoloji ve iş modellerinin pazarda daha hızlı uygulanmasına öncülük ederek, Türkiye’de bilişimin lokomotif sektör haline gelmesine katkı sağlamak. İş ortaklarımızın teknolojiye Intel hızı ile geçerek kendilerini farklılaştırması ve sağlıklı bir pazar yapısının devam ettirilmesi amacıyla bu yıldan itibaren kapsamımızı genişlettik. Sektörün temsilci ve profesyonellerine sınırsız olanaklarla dolu bir buluşma platformu sunmaktan mutluyuz” dedi.

[b]Intel, yarının teknolojileri ile sınırsız olanaklar sunuyor
[/b]
Intel bayileri, perakende sektörünün önde gelenleri, operatör bayileri, her ölçekteki kurumsal şirketler ve yazılım ortakları başta olmak üzere, bilişim, telekomünikasyon ve finans sektörünün önde gelenleri ile birlikte tüm ekosistemi biraraya getiren zirve kapsamında geleceğin iş dünyasına katkı sağlayacak teknoloji yol haritasını içeren en son yenilikler hakkında paylaşımlarda bulunuluyor.

Konferans katılımcıları, Intel’in liderlik ettiği yarının teknolojileri ile sınırsız olanaklara nasıl erişebileceklerini, bu olanakları kendi işlerini geliştirmek adına nasıl kullanabileceklerini ve gerek Türkiye gerek dünya pazarında konumlarını nasıl güçlendirecekleri hakkında fikir sahibi oluyor. Geleceğin trendleri, 2. Nesil yeni Intel® Core™ İşlemci Ailesi, yakın gelecekte göreceğimiz Akıllı TV teknolojileri ve gömülü cihazların geleceği noktalar, konferansta ele alınacak konuların başında geliyor.

Ayrıca katılımcılar, dünya devi marka ve kurumların liderleri ile biraraya gelerek, örnek başarı hikayelerini dinleme, deneyimlerini paylaşma fırsatı buluyor. Intel ve sponsor yetkilileri ile iş geliştirme olanağının yanı sıra zirve kapsamında katılımcılara Intel Teknoloji Konferansları Katılım Sertifikası veriliyor ve kendilerine özel kampanyalar, çeşitli sürpriz hediyeler ve fırsatlar da sunuluyor.

Microsoft ve LG’nin platin, AirTies, Finansbank ve Oki’nin gold, APC, Allied Telesis, Gigabyte, In Win, Kingston, Logitech ve Western Digital’in silver sponsorluğunda gerçekleştirilen bu eşsiz teknoloji zirvesinin kayıt işlemleri ise [url="http://www.intel.com.tr/siniryok"]www.intel.com.tr/siniryok[/url] adresinden, 0212 337 66 71 numaralı telefondan veya [email protected]’dan yapılabiliyor.

[b]Intel Teknoloji Konferansları Programı
[/b]10.00 – Açılış Konuşması
11.00 – Intel Teknoloji Sunumu
13.00 – Teknoloji Yol Haritası, Yeni Pazar ve İş Fırsatları,
Intel Üyelik Program ve Avantajları
14.50 – Platin Sponsor 1 – Microsoft
15.10 – Platin Sponsor 2 – LG
15.30 – Gold Sponsor 3 – OKI
16.10 – Gold Sponsor 4 – AIRTIES
16.30 – Gold Sponsor 5 – Finansbank
16.50 – Hediye Çekilişi

veteknoloji
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...