Jump to content

Street View'de Doğum Yapan Kadın!


Guest _ULTIMATE_

Recommended Posts

[img]http://www.veteknoloji.com/resimler/haberler/20101124034316_streetview.jpg[/img][b]
[/b]

[b]İnternet devi Google'ın Street View uygulamasının yakaladığı şaşırtıcı anlara bir yenisi daha eklendi.
[/b]
İnternet devi Google'ın mahremiyeti ihlal ettiği gerekçesiyle eleştirilen Street View uygulamasının yakaladığı şaşırtıcı anlara bir yenisi daha eklendi.

Gezici ve sabit kameralar aracılığıyla sokak haritaları hizmeti veren Street View, bu kez sokak ortasında bir doğuma tanıklık etti.

Almanya'nın başkenti Berlin'in Wilmersdorf semtinde çekilen görüntüde, kapısı açık halde duran bir aracın yakınında yerde bir havlunun üzerinde yatan kadın görülüyor. Kadının önünde ise yeni doğmuş bir bebeği elinde tutan adam duruyor. Başka bir kadın ise kadının baş tarafından yardım ederken görülüyor. Görüntüden çift hastaneye yetişmeye çalışırken, bebeğin yol ortasında dünyaya gelmeye karar verdiği anlaşılıyor.

Hubertusallee caddesinde çekilen fotoğraf, internet bloglarında büyük ilgi çekerken, bazı kullanıcılar bunun mizansen olabileceğini öne sürdü.

Fotoğrafı sahiplenen kimse çıkmadı. Google ise fotoğrafın yerine, sokağı gösteren yeni bir görüntü koydu.

Geçtiğimiz günlerde Google kameralarına, otomobilinin bagajına çıplak halde girmeye çalışan adamın tuhaf görüntüsü yansımış, bloglar bu kez adamın ne yaptığına dair spekülasyonlarla dolmuştu.

veteknoloji




[size="5"]bagajdaki-ciplak-adamin-sirri-[/size]

[img]http://www.veteknoloji.com/resimler/haberler/20101124031853_streetview.jpg[/img]

[b]Google Street View hizmeti yine tuhaf bir görüntü yakalamayı başardı...[/b]

İnternet devi Google'ın mahremiyet ihlali eleştirilerinin hedefi olan Google Street View hizmeti yine tuhaf bir görüntü yakalamayı başardı.

Gezici ve sabit kameralar aracılığıyla sokak sokak görüntülü harita hizmeti sunan Google Street View, Almanya'nın güneybatısındaki Mannheim'da 'açıklanamayan' bir görüntü yakaladı.

Google'ın yakaladığı görüntüde, bir adam çırılçıplak halde bir evin önünde park halindeki Mercedes otomobilin bagajına girmeye çalışırken görülüyor. Bu arada yerlerde arabaya ait parçaların yanı sıra yatan bir köpek görülüyor.

Görüntü internette adamın ne yaptığına dair türlü spekülasyonlara yol açtı.

Bir internet kullanıcısı, bunun bir ilüzyon olduğunu, adamın aslında ten rengi şort giydiğini öne sürerken, Google Street View'deki görüntüyü kaldırdı. Görüntünün ay başında sadece Almanya'da yayına konulduğu belirtildi.

Google Street View kameralarına takılan görüntülerin internette heyecan yaratması, ilk kez gerçekleşen bir vaka değil.

Ağustosta İngiltere'de caddede yüz üstü yatan küçük kız paniğe yol açmış, daha sonra kızın arkadaşlarıyla 'ölüm' oyunu oynadığı ortaya çıkmıştı.

veteknoloji
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...