Jump to content

Xp Sp3 Ekran Hatası


ayki767

Recommended Posts

[url=http://urlal.com/dqqf][img]http://i1011.hizliresim.com/2010/11/23/508.jpg[/img][/url]

[url=http://urlal.com/dqqf][img]http://i1011.hizliresim.com/2010/11/23/513.jpg[/img][/url]

[url=http://urlal.com/dqqf][img]http://i1011.hizliresim.com/2010/11/23/515.jpg[/img][/url]

Bu sorun son 5 günden beri var önceleri hiç bir problem yoktu şimdilerde bu problem çıkmaya başladı bu sadede 3d grafik olan oyun görüntülerde oluyor diğer film vs.. izlerken öyle bir sorun olmuyor kullandığım Windows Service Pack3 2002 versiyon bir kaç arkadaşım dedi ki full driverli bir cd ile dedi format at denedim yine aynı Yardımlarınız bekliyorum.. Başka hangi yöntemlerle bunu düzeltebilirim.
Şimdiden teşekkür ederim.
Link to comment
Share on other sites

2 ihtimal var.
** Ekran kartı üreticinizin web sitesinden indireceğiniz güncel bir driver sorunu çözebilir. Eski driverınızı kaldırıp sistemi yeniden başlattıktan sonra kurulum yapın. Driverlı işletim sistemleri her an problem çıkartabiliyor.
** Ekran kartının 3d arabiriminde donanımsal sorun oluşmuş olabilir. Driver ve güncel DX versiyonuna ramen düzelmiyorsa kartını servise gönder.

Link to comment
Share on other sites

güncel sürümleri indirdim yükledim ekran kartım en6600 Geforce 256mb Nvidia sitesinden indirdim sorun devam ediyor tnc kullanıyordum tavsiye üzerine arkadaş yüklemişti çokta memnundum neden böyle bir sorun çıkardı anlamıyorum.

Link to comment
Share on other sites

2. ihtimaldede belirttiğim gibi ekran kartı arızası yaşıyor olma ihtimalinde var. Başka bir arkadaşından kullandığın slota uygun ekran kartı ödünç alıp kendi sisteminde dene.
Ekranda çıkan bu tip şekiller genelde kart arızasına işarettir. Birçok müşteride bu sorunun 2d arabiriminde yaşandığını görmüştüm. Başka kart dene.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...