Jump to content

Gezegendeki En Hızlı Ekran Kartı!


Guest _ULTIMATE_

Recommended Posts

[img]http://www.veteknoloji.com/resimler/haberler/20101109073124_geforcegtx580.jpg[/img]

[b]Nvidia'nın DirectX 11 canavarı!

GeForce GTX 580: "Gezegenin en hızlı DirectX 11 kartı" olduğu iddia edilen canavar burada...[/b]

Nvidia, oyunlarını en hızlı şekilde oynamayı sevenler için yeni DirectX 11 canavarını tanıttı. Firmanın iddiasına göre, bu kart gezegendeki en hızlı DX 11 ekran kartı.

Nvidia, bu son model ekran kartını en hızlı DX 11 canavarı haline getirmek için öncelikle soğutmaya güzel bir çözüm getirmiş. Engadget'ta Vlad Savov, Nvidia'nın soğutma sorununu nasıl çözdüğünü şu şekilde anlatıyor; "Bir odacığın içerisindeki su, bakır tabaka gibi sıcak maddeler tarafından kaynamaya başlıyor, buradan fan tarafından soğutulan bölüme doğru giden buhar, soğuyor ve tekrar kaynatılan plakanın olduğu yere dönüyor."

Bu sistem sayesinde, düşük ısı derecelerinin yanında yedi desibel daha az ses çıkıyor. DirectX 11 canavarı bu ekran kartının uzun süredir beklenen GeForce GTX 580 olması bekleniyor.


chip online


Link to comment
Share on other sites

  • 2 hafta sonra ...

bir zamanlar Ati ekran kartı kullanıyordum beni driver sorunu ve fan sesinden dolayı hayatımdan bezdirdi resmen sırf onun için yeni kasa düzdürdüm ve Nvidia ekran kartını seçtim iykide seçmişim :) niye bu kadar Ati ekran kartı kullanmakta bi ara ısrar etmişim onuda anlamadım doğrusu işte arada bir şu at gözlükleri atmak lazım :D

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...