Jump to content

Microsoft'un Son Bombası!


Guest _ULTIMATE_

Recommended Posts

20101104062740_next.jpg

Microsoft'un son bombası işte bu site olacak!

Microsoft'un son bombası işte bu yeni web sitesi olacak: Next ile tanışmaya hazırlanın...

Microsoft bu sıralar yeni ve geliştirme aşamasında olan teknolojileri paylaşacağı yeni bir web sitesi hazırlamakla meşgul.

"Hakkında" sayfasında verilen bilgilere göre site "Microsoft'un yeni ve ufukta görünen teknolojiler hakkındaki yazıların bulunduğu bir ana sayfa" olacak. http://blogs.technet.com/b/next/ şimdilik sadece "Yakında açılıyoruz" uyarısını görebiliyoruz.

Microsoft'ta 13 yıl çalışan Steve Clayton, blog'unda "yazı işlerinde çalışmak için" şirketin Redmond, Washington'da bulunan merkezine taşındığını paylaştı.

Clayton, sitenin Microsoft'ta çalışanlar ve geliştirdiği yenilikler hakkında yazılar içereceğini, sadece Microsoft'la kalmayıp diğer yeni teknolojiler, trendler ve hayatımıza olan etkisi hakkında bilgiler de bulanacağını söylüyor.

Microsoft, sitede ele alınacak konular hakkında kullanıcıların fikirlerine açık. Ana sayfada ayrıca Microsoft'un Twitter hesabında paylaştığı öğelerin bir listesini görmek mümküm. Microsoft, sitenin ne zaman kullanıma açılacağı konusundaki sorulara ise şimdilik cevap vermemeyi tercih etti.

chip online

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...