Jump to content

Tek Pc'de 30 Kullanıcı!


Guest _ULTIMATE_

Recommended Posts

20101103094007_fujitsu.jpg

Fujitsu'nun yeni ince istemcisi FUTRO C400 sayesinde kullanıcılar tek bir bilgisayarı paylaşırken, şirketler donanım ve yönetim maliyetlerinde tasarruf elde ediyorlar...

Manuel konfigürasyon gerektirmeyen FUTRO C400 ince istemciler, bu sayede arıza süresini minimuma indirerek verimliliği maksimuma çıkarıyor.

Fujitsu, başlangıç seviyesi PC'lerden çok daha uygun bir bütçe ile çok sayıda kullanıcının tek bir bilgisayarda çalışmasına imkan veren ultra ince istemcisi FUTRO C400'ü piyasaya sürdü. FUTRO C400 özellikle bilgisayar başına düşen maliyetleri azaltarak kısıtlı BT bütçelerini en verimli şekilde değerlendirmeye çalışan okullar, orta ve küçük ölçekli işletmeler için ideal bir ürün olarak dikkat çekiyor. Donanım ve yönetim maliyetlerini büyük oranda azaltan FUTRO C400, merkez PC'deki mevcut kaynakların tüm kullanıcılar tarafından paylaşılmasını sağlıyor.

Tek bir PC ile 30'a kadar kullanıcı çalışabiliyor

Fujitsu, FUTRO C400 ile yeterli BT personeli ve bilgisi bulunmayan küçük işletmeleri, okulları, kütüphaneleri ve organizasyonları hedef alıyor. Fujitsu'nun yeni ürünü çok sayıda kullanıcıya izin veren BT ortamının kurulumu için minimum donanım gereksinimine ihtiyaç duyuyor. Organizasyonların Fujitsu ESPRIMO modeli gibi ana makine görevini görecek bir masaüstü PC'ye, FUTRO C400 ünitelerine ve her işyeri için bir ekrana sahip olmaları yeterli. Ana PC'nin, merkezi sunucu olarak görev yapması toplam sistem maliyetlerinin çok daha düşük olmasını sağlıyor.

Günümüzde çoklu kullanıcının bulunduğu işyerlerinde kaynaklar paylaşılırken, ofis yazılımları ve Internet tarayıcıları gibi standart masaüstü uygulamaları FUTRO C400 sayesinde daha iyi bir performans elde edebiliyor. Ana PC'nin konfigürasyonlarına bağlı olarak FUTRO C400 ünitesi 30'a kadar kişi tarafından eşzamanlı olarak kullanılabiliyor.

Fujitsu-computer-client.jpg

Yönetim ve enerji masrafları azalıyor

Bilgisayar kullanımıyla ilgili kaynakların kullanıcılar arasında paylaşılması yönetim maliyetlerini de azaltıyor. Yazılımların merkezi olarak yönetilmesi ise bakım yapılmasını kolaylaştırırken, kişilerin başkalarının oturumlarına izinsiz girişleri de engellenebiliyor.

Hareket eden parçaları bulunmayan, CD kutusu büyüklüğündeki FUTRO C400 ultra ince istemciler daha az güç harcıyor, en elverişli PC'lerden bile daha az enerji kullanıyor. Hareket eden parçaları bulunmadığı için daha az ısı üretiyor ve tamamen sessiz çalışıyor. Yüksek dayanıklılığa sahip FUTRO C400 ince istemciler manuel konfigürasyon gerektirmedikleri için kolay değiştirilebiliyor. Böylece arıza süresi minimuma indirilerek verimlilik maksimuma çıkıyor.

Daha fazla bilgi için:

Fujitsu İnce İstemci Ürün Ailesi: http://tr.fujitsu.com/products/deskbound/thin_clients/index.html"]http://tr.fujitsu.com/products/deskbound/thin_clients/index.html

FUTRO C400 İnce İstemci: http://tr.fujitsu.com/products/deskbound/thin_clients/futro_c400.html"]http://tr.fujitsu.com/products/deskbound/thin_clients/futro_c400.html

veteknoloji

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...