Jump to content

Firefox4 2011 E Ertelendi.


xonurxx

Recommended Posts

Tarayıcı dünyasının liderleri arasında bulunan Mozilla,internet tarayıcısı olan Fİrefox ile Internet Explorer,Safari,Opera gibi rakiplerine meydan okurken son sürüm olan Firefox 4’ün ertelenmesi haberi ile severlerini üzdü.Aslında Mozilla verdiği sözleri tutamayan bir firma olup,bu nedenle ününe ün katmıştır.Fakat yapılan açıklama ile daha yapılacak çok şey olduğunu ve üzerinde hala çalıştıklarını belirttiler.

Firefox 4 tam olarak 2010’un sonuna piyasada olacaktı fakat oluşan olumsuz gelişmeler bu süreyi uzattı.Yapılan açıklama ile 2011’in başında sürülecek olan Firefox 4 için bu süre içerisinde 4 tane beta sürümü ve 1 RC sürümü yayınlanacak.Aralık ayına kadar yayınlanacak olan beta sürümleri yıl başında yayınlanacak RC sürümü ile son bulacak.

Link to comment
Share on other sites

Sene 2011 şubat ayı olur biz hala mozillanın betalarını kullanmaya devam ederiz..3.6.70 kadar gider stabil sürümler..:D Evet firefox 4 çıktı indirin haberi görene kadar canımız iyice sıkılır nisan olur..nisan gelir gene ertelendi(1 nisan şakası) derler nisanın 2sinde çıkarırlar..:D adı üstünde verdiği çıkış tarihi sözünü tutmayan firmalardan birisi..:) sürümü önemli değil benim için..speedyfox saolsun jet gibi yapıyor tarayıcıyı ..normalde 10 sekmede firefox ram kullanımı 300 leri bulur mozilla aşırı derecede yavaşlar..bu durumda speedyfox imdadımıza yetişiyor..firefoxu kapattığımızdan emin olduktan sonra speedyfox açıp optimize ediyoruz..ve bu sorundan kurtuluyoruz.. 10 sekmede maksimum 70 mb yer.. rekorum 60 sekme 171 mb ram kullanımı ..ama normal ayarlarda olsaydı 1 gb ramin yarısını sömürürdü..:)

Link to comment
Share on other sites

Bende yüklü Firefox4 ama türkçe dil desteği yok bilginize sunarım,bendeki yüklü olan beta versiyonudur.

E7Upg.jpg

İndirmek isteyenler indirebilirler türkçe versiyon Firefox4 beta 6

Please register to see this content.

Bendeki eski versiyonu silip bu versiyonu hemde türkçe olanı indirip kurucağım.Dosya boyutu 10 mb.Selametle kalınız.

Kurulum sonrası.

3f1Lw.jpg

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...