Jump to content

Limewire Durduruldu


nano68

iyi mi oldu kötü mü  

8 members have voted

  1. 1. iyi mi oldu kötü mü

    • iyi
      3
    • kötü
      2
    • biraz iyi biraz köttü
      3


Recommended Posts

Yıllardır elimizin altında olmasına alıştığımız, hızlı dosya indirme, aradığımız mp3′leri, müzik ve şarkıları kolaylıkla bulabilme, bilgisayara yük olmama, basit ve şık arayüz, Türkçe dil seçeneği gibi özellikleriyle bilgisayar ve internet kullanıcıları için mükemmel bir dosya paylaşım programı olan LimeWire kullanımı sona erdi.

Hem programın hem de firmanın sonu olabilecek mahkeme kararı Amerika Bölge Yargıcı Kimba Wood tarafından açıklanmış bulunuyor. Artık http://www.limewire.com/ adresine girdiğinizde de Lime Wire firmasının karşı karşıya kaldığı durum size küçük bir not ve uyarı ile bildirilmiş durumda.

limewire.jpg

limewire

Sonuç olarak mahkeme kararı ile LimeWire dosya paylaşım programının yöneticilerine programa ait ” arama, download, upload, dosya paylaşma ve diğer tüm fonksiyonların ” durdurulması ile ilgili emir gönderilmiş ve program şu an için kullanılamaz duruma getirilmiş.

Ayrıca Lime Wire firmasının sahipleri, çalışanları kısaca LimeWire programı önümüzdeki süreçte de müzik sektöründeki birçok firma ile telif hakları vb. diğer konularda çok uğraş vereceği bir döneme girecek diyebiliriz.

Önerdiğimiz Alternatif Dosya Paylaşım Programları

* FrostWire

* Ares

* BearShare

* iMesh

LimeWire alternatifi en iyi dosya paylaşım programlarıyla ilgili yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

ben Super Mp3 Download Mananger öneriyorum

kaynak :

http://www.tiport.com/limewire-durduruldu-1499.html

alternetif programlara burdan ulaşabilirsiniz:

http://www.tiport.com/limewire-alternatifi-en-iyi-4-dosya-paylasim-programi-1511.html

Link to comment
Share on other sites

anlamadığım bu kadar çok program varken neden limewire'ü durduruyorlar, torrentleri de yasaklasınlar, rapidi kapatsınlar, hotfile'a milyonlarca dolar ceza kessinler, başta bize cez kesmeleri lazım. kim ücretini verip windows kullanıyor ki? milli eğitimin okulları bile buradaki korsan sistemleri kullanıyor, ceza bile kesilmiyor. saçmalık.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...