Jump to content

Multitouch’lı Farelere Ucuz Bir Alternatif !


Konohali

Recommended Posts

Speedlink CUE Wireless Multitouch Mouse

Apple’ın Magic Mouse’u piyasaya çoktan çıktı ama sadece Apple ürünleriyle çalışıyor. Microsoft’un Arc Touch Mouse’u ise Türkiye’de de piyasaya çıkacak ama beklemedeyiz. Bunlara ek olarak PC Extra olarak radarımıza giren Speedlink CUE Wireless Multitouch Mouse ise fiyatı ile avantajlı.

speedlink_cue_wireless_multitouch_mouse.jpg

Ancak herşey fiyat demek değil. Speedlink CUE Wireless Multitouch Mouse Avrupa’da yaklaşık 40 Euro’dan satılacak. Türkiye’de ise eğer gelirse, ki Speedlink Türkiye distribütörü olan Aral, bu firmanın çoğu ürününü getiriyor, Microsoft Arc Touch Mouse fiyatı ile yakın bir çizgide ama daha aşağıda olacak gibi görünüyor.

Şu anki bilgilere göre Speedlink CUE Wireless Multitouch Mouse siyah, kırmızı ve beyaz olmak üzere 3 farklı renk seçeneğine sahip. Mini USB alıcısı üzerinden kablosuz bağlanan bu fare 1000dpi’lık optik tarama teknolojisine sahip.

Üzerindeki fare tuşunun olması gereken uç bölgelerine sağ ya da sol tıklama yapmak için parmağınızla dokunmak yeterli olacak. Multitouch özellikli sırtında ise sağa sola kaydırma, aşağı yukarı gezinme gibi özellikler de bulunuacak. Ancak tüm özelliklerini ürün piyasaya çıkmadan söylemek zor. Bekleyip görelim.

kaynak:

http://www.pcextra.com.tr/haber/2010/10/multitouchli-farelere-ucuz-bir-alternatif-speedlink-cue-wireless-multitouch-mouse/

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...