Jump to content

Android’li Ipod Touch Mı?


Konohali

Recommended Posts

Android’li iPod Touch mı? Evet: Samsung Galaxy 50= iPod Touch + GPS + Android

Android cephesinin iPhone için en iddialı yanıtı Samsung Galaxy S i9000′di. Peki ya iPod Touch? Ona da yanıt gecikmedi. Samsung Galaxy 50, ilk Android’li medya oynatıcı oldu ama ufak farklarla. Bu ürünte telefon yerine GPS var.

samsung_galaxy_50.jpg

Samsung Galaxy S i9000′deki neredeyse tüm özellikleri ekran ve telefon dışında taklit eden Galaxy 50, ayrıca radyo ve DLNA desteğine de sahip. DLNA nedir, ne işe yarar diyorsanız, hakkında kitap yazılabilecek bir konu olmasına rağmen özetleyelim. DLNA, cebinizden diğer DLNA’lı bir cihaza, örneğin televizyona zahmetsizce görüntü aktarmakdır.

Tıpkı Galaxy s i9000′de olduğu gibi 8 ve 16GB’lık iki farklı modelle piyasaya sürülecek olan Galaxy 50′ye ayrıca microSD kart ile extra bellek katkısı da mümkün. Wifi ve 2MP’lik kamerasının yanında ekranı 3.2 inç ve Amoled’li olan üründe Divx filmler de seyredilebiliyor ve program yüklemek için Android market yolları taştan görünüyor.

Samsung Galaxy 50, Android 2.1′li olarak çıkıyor olsa da, Froyo güncellemesinin de bu ürün için duyurulacağını tahmin etmek zor olmasa gerek. Samsung Galaxy 50 8GB fiyatı Avrupa’da yaklaşık 200 Euro civarında olacak. Ancak ürünün tam olarak ne zaman piyasaya sürüleceği henüz kesinlik kazanmadı.

kaynak:

http://www.pcextra.com.tr/haber/2010/10/androidli-ipod-touch-mi-evet-samsung-galaxy-50-ipod-touch-gps-kamera/

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...