Jump to content

Dünyanın En Ucuz Android’li Telefonu


Konohali

Recommended Posts

Daha önce Huawei IDEOS duyurusu yapılmıştı ama Huwaei’nin Android 2.1′li bir başka modeli olan U8300 Avustraly’dan merhaba dedi. U8300 ön ödemeli yani eski adıyla kontörlü tarifeli bir telefon olarak 149 Avustralya Doları’na satılacak.

huwaei_u8300_android_2.1.jpg

Huwaei U8300, sarı, turuncu ve pembe renkleriyle hem konuşturmak hem de sosyal ağlara anında bağlamak amaçlı gençlere yönelik bir ürün. Ekranının 320×240 piksel ve resistive dokunmatik olması, fiyatının neden bu kadar ucuz olduğunun kanıtı gibi.

U8300 fiyatı 149 Avustralya Doları ama telefonla birlikte bir de kontör satın almalısınız. Kontratlı telefonlara oranla tüketicilere çok daha cazip gelen bu ödeme şekli sizi her ay belirli bir masraftan uzak tutuyor. Telefon Avustralyalı telekom operatörü Boost Mobile aracılığıyla satışa çıktı.

Huwaei’nin IDEOS‘u ile ilgili bilgiler hala kapalı kapılar ardında dursun, görünüş itibariyle bu sevimli telefonu biz uzaktan da olsa çok beğendik. Yakında bu tür farklı görünüşlü telefonlarla çok daha sık karşılacağımızdan eminiz.

kaynak:

http://www.pcextra.com.tr/haber/2010/10/dunyanin-en-ucuz-androidli-telefonu-rekoru-huaweide/

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...