Jump to content

Samsung Galaxy S I9000 Için Android 2.2


Konohali

Recommended Posts

Android 2.2 Froyo güncellemesi nihayet Türkiye’ye de geliyor. Turkcell aracılığıyla satışa çıkan Samsung Galaxy S i9000′in 2.1′den 2.2′ye güncellemesi en geç Kasım başında Türk tüketicilere sunulmuş olacak.

samsung_galaxy_s_i9000_android_2_2_guncelleme.jpg

Samsung Galaxy S i9000 kullanıcılarına müjde. Samsung, Türkiye’yi de bu çok tutulan cep telefonu için Android 2.2 Froyo güncellemesi için kapsama alanına almış görünüyor. Zira Samsung Mobile Türkiye, PC Extra’ya Android 2.2 güncellemesinin çok yakında Turkcell aracılığıyla Türk tüketicilerine ulaştıralacağına dair sevindirici bir haber verdi.

Bildiğiniz gibi Samsung Galaxy S i9000 tüm dünyada Android 2.1 kurulu olarak satışa çıkmıştı ve cihazın işletim sistemi birkaç kere ertelenmesine rağmen, Eylül ayının sonundan itibaren bazı ülkelerde güncellenmeye başlamıştı. Türkiye de fazla gecikmeden bu güncellemeyi alacak ülkeler arasına katılmak üzere.

Şu anda büyük olasılıkla güncelleme hazır ancak son testler yapılıyor. Android 2.2 Froyo güncellemesi Turkcell rom’u ile birlikte gelecek ve öyle görünüyor ki, yine Android Market ile Youtube erişimi kapalı olacak. Buna rağmen Turkcell, kendi yazılım marketi aracılığıyla Android severlere sınırlı da olsa belirli bir portföy sunacak.

Android 2.2 Froyo özellikle hız açısından bir önceki sürüme göre çok büyük bir avantaja sahip. Ayrıca tetherin de bu yeni sürümde mümkün hale geliyor. Bu konuda ilerleyen dönemde ayrıntılı bir incelememiz olacak.

kaynak:

http://www.pcextra.com.tr/haber/2010/10/samsung-galaxy-s-i9000-icin-android-2-2-guncelemesi-cok-yakinda-turkiyede/

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...