Jump to content

Nintendo Ve Sony'ye Müjde! Panasonic Jungle Geliyo


Konohali

Recommended Posts

Nintendo DS ve Sony PSP uzun zamandır birbirleriyle yarışıyordu. Aralarında bir ara Nokia N-Gage girdi ama girişi de çıkışı gibi hızlı oldu. Derken Panasonic sürpriz bir şekilde mini oyun konsolunda Panasonic Jungle ile ben de varım dedi.

panasonic_jungle_gizmodo_01.jpg

Panasonic Jungle, Q klavyesi (QWERTY), yüksek çözünürlüklü dokunmatik ekranı ve ellle tutulabilir tasarımı ile oyun severlere farklı bir alternatif olmaya hazırlanıyor. Taşınabilir oyun konsolu sektöründe farklı bir bakış açısı sunmaya hazırlanan Panasonic Jungle, ilk olarak ünlü teknoloji sitesi Gizmodo tarafından görüntülendi.

Gizmodo’nun haberine göre, Panasonic Jungle’da 3G, HDMI çıkışı, Wifi gibi tablet’lerde görmeyi beklediğimiz özellikler olacak. Zira Panasonic Jungle’ın asıl amacı insanlara istedikleri heryerde online, yani internet üstünden oyun oynatabilmek olacak. Hatta sitesi hazır bile. Sitedeki videolar sınırlı bilgi veriyor ama en azından “Biz online oyun(platformu)yuz” – We’re Online Gaming diyor.

Panasonic Jungle’ın bir diğer ilginç özelliği de, söylenenlere göre Linux işletim sistemi ile yüklü olmasının beklendiği. Bu durum belki World of Warcraft gibi oyunların oynanmasını engelleyecek ama Panasonic gibi bir dev bu pazara girdiğine göre, onun da çaresine bakacaklar.

Bekleyip göreceğiz…

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...