Jump to content

Google Chrome Os, Kasım'da Geliyor Mu?


edim.7

Recommended Posts

hbr_9217_d.jpg

Google'ın netbook'lar için tasarladığı web tabanlı işletim sistemi Google Chrome OS, Kasım ayında çıkabilir.

Google şu sıralar hiç boş durmuyor. Android ile telefonları ele geçiren, Google TV ile televizyonlara hükmetmeye hazırlanan Google, bilgisayarları işletim sistemiyle birlikte yönetmek için son aşamada. Web tabanlı olarak tasarladığı Google Chrome OS'un çıkış tarihi henüz Google tarafından resmi olarak duyurulmadı. Fakat test edenlerin ortak kanısı Kasım ayı içerisinde piyasaya çıkacağı yönünde.

Şuan için 0.9.78.1 sürümü kullanılan Google Chrome OS, piyasaya çıktığı zaman ilk aşamada netbook'larda yüklü olarak satılacak. Bu konuda Acer ve HP, Google Chrome OS'u kullanacaklarını açıkladılar. Ardından Samsung, Asus ve Toshiba'nın Google Chrome OS yüklü netbook modellerini piyasaya çıkarmaları bekleniyor. Web tabanlı tasarlanan (Google TV'nin de web tabanlı tv olduğunu hatırlatalım) Google Chrome OS, netbook'ların web üzerinden maksimum performansı almasına odaklı bir işletim sistemi.

Çıkışından hemen sonra da tablet versiyonunun çıkacağı konusunda herkes hemfikir. Bir iddiaya göre Google Chrome OS 11 Kasım'da çıkabilir. Tarihi tam tutar mı bilemiyoruz fakat Kasım ayında çıkma ihtimali çok yüksek.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...