Jump to content

Nokia N8 Ekim Sonu Türkiye’de!


Konohali

Recommended Posts

Nokia’nın amiral gemisi koltuğuna oturacak olan Symbian 3′lü yeni akıllı cep telefonu N8, bu ay ssonu Türkiye’ye geliyor. Fiyatı ise 1.100 – 1.200 TL aralığında olacak.

nokia_n8_e_fiyati_turkiye-467x386.jpg

Çıkışı bir kaç kere ertelenen Nokia N8′in Türkiye için piyasaya çıkış tarihi belli oldu. Ürün Ekim ayının sonunda Türkiye’de Nokia Shop’larda satışa çıkıyor. Fiyat içinse henüz net bir rakam belli değil ama Nokia’nın PC Extra’ya yaptığı özel açıklamaya göre Nokia N8 fiyatı kontratsız olarak 1.100 – 1.200 TL bandında olacak.

Ancak özellikle Avrupa ülkelerindeki gibi kısıtlı sayıda ürünle lansmanı yapılan Nokia N8 Türkiye’ye de tıpkı operatörlerin getirdiği ilk parti iPhone 4′lerde olduğu gibi düşük adetli olarak piyasaya çıkacak. Bu nedenle eğer bir Nokia N8 satın almak istiyorsanız, ön sipariş vermenizi öneririz.

Türkiye’deki Nokia Shop’lar ön sipariş mantığını farklı uyguluyor. Eğer N8′i ciddi olarak düşünüyorsanız, size en en yakın Nokia Shop’a iletişim bilgilerinizi veriyorsunuz ve onlar da kendilerine gelen taleple orantılı olarak ürün tedarik edip, N8′ler stoklara girdiğinde daha önce başvuranları arama yolunu tercih ediyorlar. Çünkü fiyat henüz tam olarak netleşmemiş durumda.

kaynak:

http://www.pcextra.com.tr/haber/2010/10/nokia-n8-ekim-sonu-turkiyede-fiyati-1-100-1-200-tl-olacak/

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...