Jump to content

En Iyi Pc Optimazyon Programları 2010 Full Tr


lima

Recommended Posts

313sl60.jpg

2a6j9xi.jpg

Advanced SystemCare Pro 2010 tr

Bilgisayarınız için artık yavaşlama, donma ve çökme sorunları bitti. Windows'unuzu 1 tıklamayla tamir edin ve koruyun. Advanced SystemCare (eski adıyla Advanced WindowsCare), diğer araçlar gibi sadece kayıt defteri temizliği yapmaz. Sisteminizi doğrudan inceler ve sorun çıkaran engellerin tamamını düzeltir. Novel sistem teknolojisi sayesinde Advanced SystemCare, bilgisayarınızın daha hızlı, daha istikrarlı olmasını sağlar. Advanced SystemCare Professional, bilgisayarınız için tam otomatik koruma sağlıyor. "Yükle-unut" özelliği sayesinde yapmanız gereken sadece programı bilgisayarınıza kurmak. Gerisini program otomatik olarak arka planda çalışarak yapıyor.

2mzz9l5.jpg

e9t5le.jpg

Glary Utility - Pro 2010 tr

Glary Utilities PRO Bilgisayarınızı korumak ve devamını sağlamak, hızlandırmak ve onarmak üzere çeşitli sistem araçları içeren Glary Utilities, sisteminizdeki gereksiz dosyaları, geçersiz kayıt defteri girişlerini, internet izlerini temizler. Tarayıcı eklentilerini yönetmenizi ve silmenizi, disk alanı kullanımını analiz etmenizi ve çift dosyaları bulmanızı sağlar. Aynı zamanda hafızayı optimize eder ve bozuk Windows kısayollarını bulur, onarır veya kaldırır. Ayrıca güvenli dosya silme ve boş klasörleri bulma gibi özelliklere de sahiptir.

2qjd0yd.jpg

Super Utilities Pro 2010 TR

Super Utilities Pro'da bilgisayarınızı korumak, kontrol etmek, hızlandırmak ve onarmak için 28 tane araç bulunuyor. Program ile bilgisayarınızı hızlandırabilir, koruyabilir ve düzenleyebilirsiniz. İçinde sistem temizleyici, güvenlik doktoru, gizlilik koruyucu, sistem bakımı ve bazı özel araçları barındırır. Sistem temizleyici ile harddiskinizi, belleğinizi, kayıt düzenleyicinizi optimize edebilirsiniz. Güvenlik doktoru ile sisteminizde bulunma ihtimali olan yüzlerce zararlı programı, casus programları ve reklamları bulup silebilirsiniz. Gizlilik koruyucu ile bilgisayarınızdaki önemli bilgileri koruma altına alabilirsiniz. Sistem bakımı aracı sayesinde de bilgisayarınızın görevlerini düzenleyerek bilgisayarınızı daha hızlı ve daha düzgün bir hale sokabilirsiniz. Özel araçlar ise sürücü yedekleme, otomatik kapama, süper ayıklama gibi araçlar olup Standard sürümden farklı olan özellikleridir. Yazılımın arayüzünü değiştirmemizi sağlayan tema (skin) desteği de mevcuttur.

NOT: PROGRAMLAR FULLDÜR KENDİ ADINIZA LİSANSLIYA BİLİRSİNİZ

downloadbybrk.png

http://turbobit.net/kh10wptsmafm.html

linke tıklayın saniye bitince normal indirmeye basın 10dan geriye sayıcak download yazısı çıkınca tıklayın insin

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...