Jump to content

Resetten Sonra Ekranın Açılmaması


muhammet61

Recommended Posts

mrb ii geceler. son bir kaç gündür pc olmadık bi zamanda donuyor ve reset atmak zorunda kalıyorum. yalnız reset attıktan sonra pc açılıyor fakat ekrana sinyal gitmiyor yani ekran açılmıyor. ekran kartını çıkarıp takınca düzeliyor. ekran kartını alalı çok olmadı herhangi bir sorunu olduğunu sanmıyorum. alır almaz böyle bir sorun verse ondandır diyecem ama alalı 4-5 ay oluyor. driverleri de güncel. bu arada win7 64 bit kullanıyorum. bu konuda bilgisi olan ustalarımdan yardım istiyorum. ilgilenenlere şimdiden tşk ederim...

Link to comment
Share on other sites

Eğer ekran kartını söküp takınca sorun düzeliyorsa demekki sorun orda. Ekran kartının üstünde fan falan varsa bunu bi kontrol et. İyi soğumadığı zaman donmalara neden olur. Resetlendiği zaman tekrar açılır ama seninkinde ekstra bir sorun olabilir. Soğutmanı kontrol et. Sonra tekrar yaz buraya.

Link to comment
Share on other sites

Merhaba

Benimde tahminim ekrak kartından kaynaklandığı doğrultusundadır.

4-5 ay oldu alalı diyorsunuz ve bozulacağını varsaymıyorsunuz ama bu, güne hatta saate, dk. bağlı bir şey. Taktığınız ekran kartı veya diğer aygıtlar, bakıyorsunuz 10 Dk. sonra bozulabiliyor. Elektronik malzemenin ne zaman ne yapacağı hiç belli olmaz.

Çözümü için, önce PCI-E veya VGA soketlerini inceleyin, temizleyin. Sonrasında durumda bir değişiklik yoksa, ekran kartınızı garantiye gönderin kardeş.

Başarılar ve kolaylıklar dilerim..

Link to comment
Share on other sites

ilginiz için teşekkür ederim arkadaşlar. forat attım ama ikinci gün tekrar dondu bilgisayar ama bu sefer açıldı resetten sonra. şimdilik bi sorun yok gibi duruyor. ama hala ekran kartından gerekli performansı alabilmiş değilim. asus nvidia 9600 ekran kartım var. işlemci çift çekirdek 3.0 +4gb ram+asus p5pl2 ana kartım var. ama hala oyunlarda donma sorunu yaşıyorum. sanırım 350w psu dan kaynaklanıyordur diyorum. yetmiyor olabilir mi?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...