Jump to content

Dosya Kopyalıyor Gibi Görünüyor Ama Kopyalamıyor?


ratapan

Recommended Posts

Arkadaşlar bu gün Usb belleğe doyalarımı kopyaladım daha sonra başka pc de belleği açtım fakat dosyalar kopyalanmamıştı.Tekrar 7 defa denedim kopyaladığım pc de dosya görünüyor fakat başka pcye taktığımda dosya kayboluyor.Kopyaladığım pcde dosya çalışıyor fakat başka pc ye taktığım dosyalar siliniyor veya kayboluyor.Acab bu sorunu nasıl çözebilirim.

Link to comment
Share on other sites

Merhaba

Flash belleği kendi bilgisayaraınızda, çalıştığından emin olduğunuz başka bir USB portuna takın ve orada biçimlendirin. Biçimlendirme işlemi bittikten sonra, Flash belleğe tıklayarak açın ve istediğiniz herhangi bir klasör veya dosyayı sürükle bırak yöntemi ile deneyin.

Bu şekilde de olmuyorsa, sisteminizde bir eksiklik veya uyumsuzluk sözkonusudur(sürücü tanımama gibi). Format yaparak yeni bir sistem kurarsanız, bu sorunu aşabileceğinizi zannediyorum.

Başarılar.

Link to comment
Share on other sites

Kardeş bende yukarıda Türkçe olarak yazdığımı zannettim şekilde açıklama yaptım. Bunu siz bir deneyin olmazsa öyle gerekeni yazın.

Ama siz denemeden hala dediğim dedik, çaldığım düdük havasındasınız!

Madem ki yardım istediniz, ben veya diğer arkadaşlar olasılıkları izah etmeye çalıştı. Oysa siz bunları gözardı ederek hala aynı yerdesiniz.

Link to comment
Share on other sites

Geçenlerde benim başıma şöyle bişey geldi. Kendi bilgisayarımda Ultraiso kuruluydu başka bi pc den flash'a dosya atıyordum,

kendi pc me taktığımda ulttraiso'nun sanal sürücüsüyle aynı ismi alıp (F: gibi) flash'ın içini

boş gösteriyordu. Fakat dosyaları attığım pc ye taktığımda dosyalar gözüküyodu.

Diğer pc de bu çeşit bir program olup olmadığını kontrol et derim.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...