Jump to content

3 Çocuk 7 Yaşındaki Kıza Tecavüz Etti


kaos19

Recommended Posts

Sivas'ın Yıldızeli İlçesi'nde ilköğretim öğrencisi 7 yaşındaki G.T.'ye köyde bulunan ve 11- 14 yaşındaki arasında 3 çocuğun tecavüz ettiği öne sürülürken savcılık soruşturma başlattı.

Yıldızeli İlçesine bağlı Yakacıkçavuşlu Köyü'nde oturan Nurettin-Gülten T. çiftinin 5 çocuğundan, sağ gözü görmeyen İlköğretim Okulu 1'inci sınıf öğrencisi G.T. 2 hafta önce köyde yapılan bir düğün sırasında iddiaya göre 11 yaşındaki M.Y., 13 yaşındaki A.Y. ve 14 yaşındaki T.Y. tarafından traktör garajına ******ürüldü. Burada küçük kızın ağzı ve ellerini tutan 3 çocuk G.T.'ye tecavüz etti.

Perişan halde eve giden küçük kız olanları annesi Gülten T.'ye anlattı. Duydukları karşısında şoka giren anne kızına banyo yaptırarak elbiselerindeki kanı temizledi. Olay, jandarmaya haber verildi. Köye gelen jandarma G.T. ile kendisine tecavüz ettiği öne sürülen M.Y., A.Y. ve T.Y.'nin ifadesini aldı. İfade işlemleri ardından G.T., Yıldızeli Devlet Hastanesi'ne ******ürülerek muayene ettirildi. Küçük kız daha sonra Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne getirilerek doktor kontrolünden geçti. Yapılan muayenede tecavüze uğradığı belirlendi. Sorguları ardından Yıldızeli Cumhuriyet Savcılığı'na çıkan ve suçlamaları kabul etmeyen 3 çocuk ifadelerinin alınmasından sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Tecavüzde bulunduğu öne sürülen çocuklardan A.Y. ve T.Y.'nin kardeş olduğu M.Y.'nin akrabaları olduğu belirtildi.

G.T.şunları anlattı: "Köyde düğün vardı. Akşam M.Y. yanında bulunan 2 kişi ile beni garaja ******ürdü. Burada ellerimi tutarak ağzımı kapatarak bana tecavüz ettiler. Daha sonra 'Soranlara sandalyeden düştüm de' diyerek beni bıraktılar. Ben de eve geldikten sonra olayı anneme anlattım."

Anne Gülten T., çocuklarının düğüne gittiklerini daha sonra kızının kardeşi ile eve geldiğini anlatırken, "Kardeşinin kanaması olduğunu söyledi. Açıp bakınca tecavüze uğradığını anladım. Banyoya sokarak üzerini temizledim. 'Kızıma sana bunu kim yaptı?' diye sordum. O da bana M.Y. yaptı dedi. Biz de jandarmaya haber verdik. Şimdi bekliyoruz. Kızım geceleri uyuyamıyor. Çığlık atarak uyanıyor. Okula bile göndermiyoruz" dedi.

İstanbul'da bir inşaatta çalışan baba Nurettin T., gelen telefon üzerine köye döndüğünü belirtirken, "Telefon geldi, 'Çabuk gel oğlun hasta' dediler. Köye geldim ve bu olayı öğrendim. Bu olayın açığa çıkmasını istiyorum. Kapatmaya çalışıyorlar. Bu olayı kim yaptıysa açığa çıksın ve cezalarını çeksinler, aksi takdirde ben gerekeni yapacağım" diye konuştu.

insan böyle olaylar karşında diyecek birşey bulamıyor, allah küçük yavruya ve ailesine sabır versin. birileri artık dur demeli, medyaaa insan toplumunun ahlakını bozacak diziler yayınlayacaklarına ailelere bilgi verilse, bu kadın çocuğun üzerini yıkayıp delilleri yok etmezdi

:angry:

kaynak:DHA

Link to comment
Share on other sites

Yahu evde oturtup çocuklara cins cins diziler izletirseniz bu haberlere de çok şaşmamak lazım. Asıl şaşılacak olan bu haberi kanal d'nin ballandırarak anlatması :S Kendi marifetlerini bu denli sergilemekte ayrı bir fantezi olsa gerek.

Link to comment
Share on other sites

Vallaha bende dondum kaldım

Gerçekten herşey ailede bitiyor

Büyük konuşmiyimde bir aile sürekli çocuğunu takip etmeli ve ona neyin doğru neyin yalnış olduğunu anlatmalı

Bazı aileler bu konuda gerçekten çok duyarsız

Link to comment
Share on other sites

Yahu evde oturtup çocuklara cins cins diziler izletirseniz bu haberlere de çok şaşmamak lazım. Asıl şaşılacak olan bu haberi kanal d'nin ballandırarak anlatması :S Kendi marifetlerini bu denli sergilemekte ayrı bir fantezi olsa gerek.

yüreğine sağlık kardeşim güzel acıklama, burda asıl anne ve babada büyük iş medya falan filan hikaye yok oğlu baksın izlesin yok kızım görsün bilgisiz kalmasın gibi tavır koyacaklarına bilinçlendirseler böyle olmayacak

Link to comment
Share on other sites

millet tutturmuş fatmagül'n suçu ne? diye soruyorum ben asıl bu gencecik çocuklarımızın suçu ne?

artık ailere daha çok iş düşüyo. çocuk yetiştirmek eskisi gibi kolay değil.Allah yardımcıları olsun.

Link to comment
Share on other sites

millet tutturmuş fatmagül'n suçu ne? diye soruyorum ben asıl bu gencecik çocuklarımızın suçu ne?

artık ailere daha çok iş düşüyo. çocuk yetiştirmek eskisi gibi kolay değil.Allah yardımcıları olsun.

5 yaşında yavrumu kreşe gönderiyorum, seneyede işallah ana okula başlıyacak şimdiden kara kara düşün. allah cümlemizin yar ve yardımcısı olsun amin...

Link to comment
Share on other sites

Artık suçu televizyona mı atarız aileye mi atarız bilmemde durum vahim yaa. Bugün marketten dönerken 3 tane ilkokul talebesinin yanından geçiyorum. Tahminim 3-4. sınıf olabilir. Biri değerine diyorki (kusura bakmayın, yazacam) "lan a. k. salağı okulun etrafından dolanacaz olum anlamıyor musun?" :wacko: Yuhh dedim artık o yaştaki çocuğun ettiği lafa bak. Artık çocuklar cinsellikle daha küçük yaşlarda tanışıyor ve bunu normal görüyolar. Televizyonun etkisi çok büyük. Mümkün olduğunca çocuğunuzu, kardeşinizi uzak tutun tv den. Çocuk kanallarını izliyorsa onuda abartmamalı günde 1 saat yeter.

Link to comment
Share on other sites

Fatmagül izleyenler özenip tecavüze kalkıyor,pırtlar vadisi izleyenler özenip birbirini vurur,malesef insanımızın akıl seviyesi bu kadar.

Bence herşey eğitimle alakalı. Başta ailenin daha sonra okulun verdiği eğitim çok önemli, yoksa millet birbirine saldırmasın diye teletabi yayınlayacak hali yok kanlların sürekli.

Link to comment
Share on other sites

Ne desem bilmem gerçekten vahim bir durum...angry.gifangry.gifangry.gif

artık ne denir bilmem böyle bir durumda....angry.gifangry.gifangry.gifangry.gif

8 yaşındaki kardeşimi oldukça televizyondan uzak tutuyorum birkaç aydır...angry.gifangry.gif

.yakında doğan tv center xhamsters and other sitelerle ortak yayınada başlar.......sad.gifohmy.gif

Link to comment
Share on other sites

Gündemi dünyevi haberlerle dolduran medyanın suçu olduğu kadar o dizileri izleten ve izleyen ailelerdede suç bulmak lazım.

Kimi dizide oğlunun ameliyat parası için patronuna kendini satan kadın

Kimi dizilerde amcasının karısını ayartan yiğen

Kimi dizilerde içip civardan geçen kıza tecavüz eden ayyaşlar

Kimi dizilerde beline silah takıp adam öldüren ve bunu Türkiye'nin gerçekleri olarak yayınlayanlar

Kimi dizilerde de dağdaki teröristi askerden güçlü ve korkusuz gösterenler.

Bunu açıp izleyen ve izleten ailleler bir yandan reyting derdine düşmüş ne dizisi çeksekde parayı ******ürsek diye hesap yapan kanallar diğer yandan.

Yazıklar olsun o bebeleri eğittiğini sanıp sokaklara salan aillelere.

Anne baba olmak çok kolay ne yazık ki.

Link to comment
Share on other sites

Malsef ve malesef mantar beyinli o kadar çok insanımız varki...siriusun dediği gibi bu mantarlar fatmagülü,aşk-ı memnuyu,unutulmazı ve buna benzer dizileri izleyip cinsellik hakkında abuk subuk bilgiler ediniyorlar.Hoş buna bilgi denmez ama..

Sorun şudur ki aileler de bu dizilerin fanatikleri olup bunları ve bu türde cinsellik içeren sahneleri izlerlerken (ne diye izlerle zevk mi alırlar anlamamki) çocuklarını aska ve kat'a bulundukları odadan uzaklaştırmazlar.Ben çok iyi bilirim benim çocukluğumda haberlerde bile lütfen çocuklarınızı televizyon başından uzaklaştırın dendiğinde annem babam beni ve kardeşime odamıza gönderir,o yayın bittiğinde televizyonlu odaya dönerdik...

Aileler bişeylerin sorumlusunu çok uzaklarda aramasınlar.Marjinal olmak para pul refahlık vermez.Aksine bugün çocuklarımızın başına gelenlerin her gün daha kötülerini bizlere yaşatır.Allah ülkemizde ADAM GİBİ ana baba olmayı bizlere nasip etsin.

--

Ek olarak : D izledim bir mantar beyinli milletvekili (BDP'lidir kendisi ve hangi milletin vekili ise) Kurtlar Vadisi'ne atıp tutuyordu.E be mantar daha dizinin bir bölümünü geç bir dakikasını izlememişsin gelmişsin yok birbirimize düşürüyor bu diziler diyosun.Yahu siz değilmisiniz küçücük çocukların ellerine para karşılıığı taş sıkıştırıp bu devletin polisine attıran.Siz değilmisiniz dağda PKK ile pazarlık eden..

Bu zavall mantarvekilin şikayet ettiği diziler şunlar:

-Kurtvar Vadisi Pusu

-Sakarya Fırat

-Tek Türkiye

-Ölümsüz Kahramanlar

Sizce bu 4 dizinin anlattıklarının birilerinin zoruna gitme olasılığı yüzde kaç ?

Link to comment
Share on other sites

Bu işin sonu kötü.Millet Azıttı.Tv lerinde etkisi çok büyük bu durumdan.Valla yazık ya.

İşte bu bizim bilgisizliğimizden cahilliğimizden gelen bir şey.Tabi birde kültürümüzünde etkisi var.

Kültürümüz Cinsel hayatımızı kendimiz öğrenmemizi ister.Halbuki bulu çağına girmiş çocuklara anne ve babaları tarafından bazı şeyler anlatılmalı.

Bu yaştaki çocukların bu tür tv programlar(Bilmem neyin suçu ne?) yerine daha olumlu sonuçlar vericek şeyler izletilmeli.

Çocukların en ufak bir suçu olmadığı gibi bunların ailesini ele alıp bi güzel sopadan geçirmek lazım.

Bizim zamanımızda pokemon digimon vardı onları izlerdik biz!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...