Jump to content

Hp Pavilon Dv5 - 1020Et Şarj Sorunum


yunus48

Recommended Posts

Merhaba, bilgisayarımın şarj aleti yurt dışında kaldığı için internetten 19v 4.7A şarj aleti aldım fakat şarj etmedi. Bu sırada yurt dışındaki şarj aletimde geldi onu taktığımda şarj ışığı dahi yanmıyor, internetten aldığımı taktığımda soketin yanındaki ışık yanıyor, bilgisayarın ön tarafındaki ışık ise yanıp sönüyor, bir gün şarjda bıraktım %30 dolmuş batarya bu şekilde bilgisayarı açtım çalıştı fakat şarj olmadığını gördüm ve batarya bitince bilgisayar kapandı sizce sorun nedir yardım lütfen!!!

Link to comment
Share on other sites

Orjinaliyle hiç bişey olmuyo, internetten aldığım 19v luk ile batarya takılı iken şarj ışığı yanıyor ön paneldeki şimşek işaretinin olduğu yerdeki ışık yanıp sönüyor, bilgisayar açıp bakıyorm şarj olmuyor, bir gün takılı kaldı %30 dolmuş nasıl olduysa oda, bataryayı söküp 19luk şarj aletini takıyorum ışık yanıyor ama bilgisayar açılmıyor.:(((((

Link to comment
Share on other sites

Kardeş bak benim laptopu bataryasız fişe takılı kullanıyorum. o çn panelde ki şimşek işaretinin ışığı yanmıyor çünkü şarj etme durumu yok. Sen önce bir bataryanı çıkar fişe tak. öyle çalıştırmayı dene. Şarj aletini kendin aldın sanırım. Hp'yi ara 0212 444 03 07. Söyle modelim bu filan şarj aletim çalışmıyor diye. Adresini filan istiyor. 2-3 güne şarj aletin hiç bir ücret ödemeden elinde olucak.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...