Jump to content

Google Yine Durmak Bilmiyor!


HaYTo

Recommended Posts

İnternet tabanlı hizmetlerini geliştirmeyi asla bırakmayan Google, bu hizmetini de geliştirdi...

20091215123201.jpg

Uzun adresleri paylaşmak oldukça zor olabiliyor. Özellikle Twitter gibi karakter sayısının oldukça sınırlı olduğu platformlar üzerinde paylaşım yapanlar, tinyurl gibi internet hizmetlerini kullanıyor.

Pek çok farklı benzer hizmet, uzun adreslerin yerine oldukça kısa bir adres üretiyor. Bit.ly ve TinyURL'nin küçük şirketler tarafından ayak tutulduğunu gören Google da, bunların kısa vadeli olacağını düşünerek kendi adres kısaltma hizmetini devreye sokmuştu.

**Link gizleme siteleri güvenlik açısından engellenmiştir.** isimli bu uygulama Google Toolbar içerisinden erişilebiliyor. Artık internet tarayıcısı olan herkesin bağlanıp kullanabildiği bu online ugyulama, Google'da Muthu Muthusrinivasan yaptığı açıklamaya göre gereksiz özelliklerle doldurulmayacak; **Link gizleme siteleri güvenlik açısından engellenmiştir.** basit, stabil ve güvenli olacak ama en önemlisi en hızlısı olacak.

Bu hizmetin diğer avantajları arasında web tabanlı analiz çizelgeleri görmek ve Google'ın bağlantıların güvenilirliği, popülerliği hakkında sunduğu verilerden yararlanmak yer alacak.

http://**Link gizleme siteleri güvenlik açısından engellenmiştir.** /

Kaynak : www.chip.com.tr

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...