Jump to content

Tarife Değişikliği İçin Aradılar Ancak Değişiklik


kuatromen

Recommended Posts

Annemin cep telefonundan böyle bir 0216 474 07 03 numara aradı annemde telefonu bana verdi ben konuştum. Tarife değişikliğinden bahsettiler 7 ay 12 TL sonrasında 33 TL ödüyeceğimi filan söylediler onay veriyormusunuz evet veriyorum dedim sonra annemde veriyorum diyince bir arkadaş biraz dan arayıp sizden yine onay istiyecek dediler. Sonra aynı numara aradı onay verdik ama 3 Saat oldu henüz daha tarifem değişmiş değil. Bu numara TTNET'e ait bir numaramı gerçekten şüphelenmeye başladım.

Edit : Numarayı aradım normal çalıyor ancak açan yok şimdi yine aradım meşgul ses kaydı filan bağlanması gerekmezmi normalde aradığımızda?

Link to comment
Share on other sites

Şimdi aradım sonunda telesekreter bağlandı ama doping adsl'ye hoşgeldiniz dedi halbuki beni arayan TTNET'ten aradıklarını sanıyordum sonra lütfen bekleyin müşteri hizmetlerine bağlıyorum dedi ama birinde telefon yüzüme kapatıldı diğerinde açan yok. TTNET'ti aradım (4440375) onlarada bakan yok. Arkadaşlar yardım edin doping adsl diyor benim netim TTNET ne alaka oluyor?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 ay sonra...

az önce ev telefonundan bizi de böyle bir numara aradı,ancak açtığımızda cevap veren biri olmadı karşıdan. ben de internetten bakayım dedim bu siteyi buldum sadece. bu numara ne ttnet'e ne de doping adsl'ye aitmiş meğer.yani en azından ben kime ait olduğunu bir türlü tespit edemedim.

Link to comment
Share on other sites

Telefon numaranı veririsen bakabilirim ne durumda oldugunu ben telekomda çalışıyorum.Senin aldıgın paket iş yeri paketi keşke onu yapcagına bi telekom bayisine gidip 6x9,99 kapmyasıalırdın 6 aydan 29 tl öderdin 7 aydan sonra 33 tl ödeyeceksin arayan kişiler özel şirketler telkomun öle bir numarasıyok

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...