Jump to content

Kazanın, Uzaya Gidin!


chAsEEr

Recommended Posts

Kazanın, Uzaya Gidin!

10824vanishingport.jpg

Windows Vista'nın çıkışını kutlamak için hazırlanan, online ve offline oynanabilen oyun başlatıldı. Oyunu kazanan, uzaya yolculuk yapacak.

Yakında çıkacak olan yazılım programı Windows Vista'nın çıkışını kutlamak için Microsoft ve AMD, geniş çaplı, online ve offline oynanabilen puzzle 'Vanishing Point'in kurallarını açıkladı ve oyunu başlattı. 'Vanishing Point', zorlu bir mücadele ve büyük ödüllerle online oyunların çıtasını yükseltiyor. Dünyanın her yerinden oyuncular, şimdiden oyunla ilgili forumlar oluşturup binlerce online mesaj yayımladı.

Microsoft yetkilileri, 500 bin dolar civarında (yaklaşık 720 bin YTL) ödül söylentilerini doğruladı ve kazananın Rocketplane adlı şirketin düzenlediği uzay yolculuğuna gitmeye hak kazanacağını söyledi.

Daha fazla bilgi için :

http://vanishingpointgame.com[/CODE]

Kaynak: milliyet

Link to comment
Share on other sites

ELIGIBILITY: This sweepstakes is open only to individuals 18 years or older (or have reached the age of majority in Country of residence) at time of entry who are legal residents of the following Countries: Australia, Canada (except the Province of Quebec), Germany, United Kingdom, Singapore, New Zealand, Ireland, France, Italy, Spain and the United States and District of Columbia. Void in the Province of Quebec and where prohibited by law. Employees of Microsoft Corporation, its respective affiliates, subsidiaries, prize suppliers, promotion, advertising and promotional agencies, and the immediate family members and persons living in the households of each are not eligible to enter.

Meali: Bu kampanyadan ödül kazanabilmek için şu ülkelerden birinin vatandaşı yada oturma izni sahibi olmanız lazım: Australia, Canada (except the Province of Quebec), Germany, United Kingdom, Singapore, New Zealand, Ireland, France, Italy, Spain and the United States and District of Columbia.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...