Jump to content

Bu Efektleri İstiyorum (Çok Şey Mi Istiyorum :d)


Mycrosoft

Recommended Posts

Giriş yapmadan izleyemezsiniz videoyu :)

Ayrıca büyük bir ihtimalle Kubuntudan (ç)alıntı pluginler var bu sistemde :) ben de birdünya eklenti-tema kurdum ubuntuma ve dediğin gibi yine değiştiremedim bazı şeyleri. Ama bu konuyu ubuntu-tr.org da sorarsan çok daha kısa sürede çok daha net cevaplar alırsın :) [tenzih ediyorum, burda genelde herkes windows türevlerini kullandığı için bilginiz olmayabilir diye dedim]

Ayrıca nesi varmış mavi ekranın, mavii mavii masmaviiiii :rofl:

Link to comment
Share on other sites

Aero gibi çoğu özelliği bizzat kullanıyorum. Dock olarak rıhtım ı kullanıyorum. Bunun kadar özelliği (görsel olarak) olmasa da en azından ubuntunun kendi araç çubuklarının yağtığı herşeyi yapabiliyor. Rıhtım Windows 7 nin suberbar ını aratmıyor diyebilirim :) Htta klasör kısayolu ekleme gibi özellikleriyle suberbardan daha nitelikli :)

Transparan görünüm için birkaç eklenti kurdum ama isimlerini hatırlamıyorum. Downloadım bitsin ubuntuya geçip bilgi veririm :)

Link to comment
Share on other sites

ekstra paket kurmadım. compizi biraz kurcalayınca bütün seçenekler var. pencerelerin kağıt uçak gibi gelmesi, ve yanarak kapanması gibi birçok efekt var :) ayrıca cairo dock programını kurdum. Yaptığım özelleştirme MacOSX'e çok benzedi bence. :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...