Jump to content

Cafecilere İnat V.1.0


Sirius

Recommended Posts

2010090807.png

201009gqg.png

Kafelerdeki USB Flash Bellek Engeli Kaldırma Programı Bu programla kafelerdeki flash bellek korumasını etkisiz hale getirmek için yazılmıştır.Yani kafelerde flash belleğinizi taktığınız ve dosya atmaya calıstıgınız zaman "Disk Yazmaya Karsı Korumalı" durumunu inaktif ediyor.Program Türkçe olup tamamen ücretsiz olarak dağıtılmaktatır.

http://hotfile.com/dl/67826910/0da13be/koruma_kaldir.rar.html

Link to comment
Share on other sites

Bir arkadaşımız lisanslı kullanılan programların bulunduğu bilgisayar sayısını iki elin parmağı kadardır diye yanlış bir tesbitte bulunmuş ki bence bir elin parmağı kadardır diye düşünüyorum. Evet yaptığımız arşiv kesinlikle legal değil ancak kendi adıma konuşayım ben bu arşivi oluşturmak için Rpidshare'den 1 yıllık üyelik satın aldım (yarısı boşa gitti o ayrı mesele kimse artık upload da yapmıyor :p) tabiiki bununla da bitmedi 600 ün üzerinde film arşivim var ve güncel buna ne kadar zaman harcadığımı da düşünün artık.

Şimdi birileri çıkıyo hop noluyo diyo zaten seninki yasal değilki nasıl paylaşmazsın. Acaba bana bu arşivin yasal olmadığını söyleyen arkadaşlar ellerini vicdanlarına koyup söylesinler kullandıkları bilgisayarlarında hiç lisanslı bir program varmı? neyse uzatmıyayım cafelere yapılan bu tür uygulamalardan (ben saldırı diyorum siz yağmacılık deyin neyse artık adı) ben kendimce söyle bir çözüm buldum.

1 - Tweakui programını çalıştırın My Computer altında Drives sekmesine sağ tarafta sürücü harflerini göreceksiniz buradan ( C ) hariç hepsini kaldırabilirsiniz (ben d sürücüsünü oyun save'lerini aldığım için kaldırmıyorum) işsaretleri kaldırın bu sürücüler artık bilgisayarımda görünmez olacaktır. Dolayısı ile takılan flash bellekte görünmeyecektir.

77278780.jpg

2- Akınsoft kullanan arkadaşlar içinse çözüm zaten kesin ve en sağlam yöntem de bu server dan Kontrol seceneginden Dosya dizin korumayı çalıştırın buradaki düzenlemeyide resme göre ayarlayın ve birdaha bu konuyu artık düşünmeyin.

46493190.jpg

Başka çözümü olan arkadaş varsa ve ç.özüm yolunu yazarsa sevinirim. Teşekkürler.

Bu arada görüldüğü üzere de 87,4 GB Mp3 arşivimi de kaorumsız paylaşıma açık. onun sömürüldüğü sanırım yeter.

Link to comment
Share on other sites

benim merak ettigim bendede akınsoft var 3 terebayt arşivim var agda paylaşıma açtım zaten silinemiyor eklenemiyor ama kopyalanıyor bende bu dizin koruma işini denedim olmadı neden acaba hatam nerde bilgisayar adımı olmalı yoksa servermi yazmalı hatam nerde bilenler yazarsa sevinirim

Link to comment
Share on other sites

@aleyna kardeşim akınsoftun onceki sürümlerinde dosya sızın koruma modülü problemlidir dolayısı ile kullanılamamaktadır öncelikle server ve clienlerini güncel veriyona yükselt.

korunacak dizin bölümüne, kendimden örnek vereyim koruyacağım arşivim

F:\server\film - bu bölümü korumak için korunacak dizin bölümüne

\\server\film - yazıyorum bütün diğer seçenekleri kendine göre ayarlarsın ben clip ve film bölümündeki ayarların tatamını işaretledim mp3 arşivim için se sadece kopyalama ve taşıma açık yani isteyen bu bölümden istediğini alabiliyor. İşlem bu kadar

Not : Ayrıca cafedeki filmlerden ve cliplerden satış yapmıyorum kullanmak isteyen sadece izliyebiliyor.

Link to comment
Share on other sites

İnternet işleten arkadaşların bilgisi olsun diye yazıyorum Regedit ten 2 tane değer değiştirmekle program yazmak kolay bende internet cafe işletiyorum ve koruma programı olarakta USB Lock Auto Protect 2.5.0 kullanıyorum ve bu Cafecilere İnat denen program malesef bu programı aşamıyor. Üzüldüğümü söyleyemem sadece cafeci kardeşlerimizin bu programı kullanmasını istediiğim için yazmak istedim. konuyla alakalı açılan başlığa yazı yazamadığım için yeni başlık açtım umarım site yöneticilerimizi kızdırmamışızdır. Diğer başlıklarda yazı yazan arkadaşlarada birşeyler yazarken birazcık empati yapmalarını öneriyorum. Şahsım adına 7-8 yıldır topladığım ve arşivlediğim filmlerimi mp3 lerimi benim bilgim olmadan 50 kuruş masa ücreti verip başkasının harici diskine yada usb sine kopyalamasını istemem herkesin şahisi dosyalarına karşı saygı göstermek gerekiyor eğer bir müşterimin şahsi dosyaları olan bir usb belleği takmak ve bundan resim ve belge gibi şeyleri almak isterse USB Lock Auto Protect 2.5.0 programın şifresini açarak istediğiniz işlemi yaptırabiliyorsunuz. Fakat sizin bilginiz dışında hiç kimse bir şey kapyalayamıyor.

Unutmuşum.. bunlarda programın indirme linkleri :

Please register to see this content.

Link to comment
Share on other sites

Konu gereksiz iletilerden temizlenmiştir. Burası sohbet bölümü değildir. Bu program internette bir çok sitede mevcuttur. Sitemiz de güncel programları paylaştığından bu program da burada olması gereklidir. İşin etikliği, doğruluğu ya da yanlışlığı tartışılacağı yer burası değildir.

Tam 47 gereksiz ileti silinmiştir. Bundan sonra bu konuda yazılan gereksiz tüm iletiler silinecek ve gönderene yaptırım uygulanacaktır...

Unutmayın burası program paylaşım bölümüdür. Bu da bir programdır. Paylaşılmıştır...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...