Jump to content

Windows7 Ye Svpack Addon Paketi Nasıl Eklerim


YAGMURADAM

Recommended Posts

Değerli tnctr üyeleri.Ben lite bir windows7 yaptım.Bu hafif sürümde Kemal ALKIN arkadaşımızın windows7 sini kullandım.Bu hafif sürüme netfarmework paketini ve son 4 güncellemeyi de eklemek istiyorm.c-ronaldo arkadaşımızın yapmış olduğu netframework svpack addon paketi elimde var.Ben bunu win7 iso dosyasına nasıl eklerim?Bir iki deneme yaptım ama hiçbirinde kurulmadı.Bilgisi olanlardan yardım istiyorum.Saygılarımla

Link to comment
Share on other sites

ekleyemezsin :D yani windows 7'de svcpack.inf dosyası olmadığı için svcpack addon sistemide yok. tek çareniz var mod'um exe olarak runonceex yöntemiyle eklemek.

eğer isterseniz bir yol daha var. $OEM$'e ihtiyaç kalmadan. ama çok zor ve uzun bir yol. onun için runonceex önerimdir :)

Link to comment
Share on other sites

modum kızma ama yine dedim bir yerlerde: windows 7nin içinde zaten .net 3.5 ve önceki sürümler olduğu için yükletmiyor sistem, bunu sıfır win7'de görebilirsin, eğer winsxs'yi silmediyseniz windows bileşenlerini ekle-kaldırdan .netleri ekleyip kaldırabiliyorsunuz.

bazen .net 3.0 yükleniyor ama .net 2.0 kesinlikle yüklenmiyor. kayıt defterinden .net 2.0 için gerekli kayıtları silerseniz belki 2.0 yüklenir.

oeme ihtiyaç olmadan nasıl olacakmış, en iyisi oeme atıp yükletmek ya da imaj içine gömmek eğer katılımsız program yüklenecekse.

bunun içinde win7 için ders anlatımlarında 2. sayfada basit bir örnek var.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 ay sonra...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...