Jump to content

Navicat Premium Enterprise Edition 9.0.13 Portable


TornadoEffect

Recommended Posts

  • Moderator

6A6um.jpg

E04OY.jpg

Navicat Premium Enterprise Edition 9.0.13 Portable | 28 Mb

turkishq.gifNavicat Premium - güçlü bir grafik aracı yönetmek ve veritabanları ile çalışma MySQL, PostgreSQL ve Oracle, sezgisel bir arayüze sahiptir. Destekleyen en son PostgreSQL fonksiyonları için destek dahil MySQL, PostgreSQL ve Oracle tüm sürümleri ile çalışır. Çok kolay oluşturma, organizasyon ve güvenli ve basit bir şekilde bilgi alışverişi ile iyi düşünülmüş bir grafik kullanıcı arayüzü. Kullanıcının MySQL, PostgreSQL ve Oracle, veritabanı yönetimi gibi araçlar bir dizi sağlayan yerel ve uzak sunuculara bağlanmak için ithalat ve ihracat fonksiyonları yanı sıra, yedekleme ve veri transferi. Yerel veya uzak MySQL, PostgreSQL ve Oracle sunucular için Çoklu bağlantı. Uzak sunucu herhangi bir Linux, Unix, Mac OS X ve Windows platformunda çalıştırabilirsiniz.

Programın özellikleri:

MySQL, PostgreSQL ve Oracle en son sürümleri için "Destek

"Güçlü veri yönetimi araçları

"Built-in SQL Konsolu

"Oluşturma ve SQL sorguları çalıştıran

Yerel ve uzak sunucu için birden fazla bağlantı için "Destek

"Senkronizasyon ve strukktury

"Yedek oluşturma ve geri yükleme

"İthalat ve biçimleri ihracat verilerini XLS, CSV, TXT, DBF ve XML

'Unicode

"Gelişmiş grafik

Navicat Premium Çok bağlantıları Veritabanı Yönetimi aracı MySQL, Oracle ve PostgreSQL ile bağlantıyı sağlayan tek bir uygulama aynı anda içinde, veritabanı birden fazla tür veritabanı yönetimi yapmak bu kadar kolay veritabanları.

Navicat Premium diğer Navicat üye fonksiyonları bir araya getiriyor. bağlantıları farklı database türleri için kurulan ile Navicat Premium veri MySQL arasında transfer destekler, Oracle ve PostgreSQL. En Saklı Yordam, Olay, Trigger, Fonksiyonu, Görünüm, vb dahil MySQL, Oracle ve PostgreSQL in özellikleri destekler

Navicat Premium kolay ve size sağlayan hızlı bir şekilde belirlenmiş SQL biçimi ve kodlama ile bir düz metin dosyası için çeşitli veritabanı sistemleri arasında veri veya transfer.

veritabanları farklı tür Batch iş de planlanmış olabilir ve belirli bir zamanda çalıştırın. Diğer özellikler Alma / Verme Sihirbazı, Query Builder, Rapor Oluşturucu, veri senkronizasyonu, sırt, İş Zamanlayıcısı'nı ve daha fazlası.

Özellikler Navicat yeterli bütün kendi özel ihtiyaçları için profesyonel geliştiriciler sağlamak için sofistike, henüz veritabanı sunucusu yeni kullanıcılar için öğrenmesi kolay.

5wxwte.gif


http://hotfile.com/dl/66480510/56e2157/X-9013NPEE.rar.html
or
http://www.filesonic.net/file/18384153/X-9013NPEE.rar

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...