Jump to content

Öğretmen Atamaları Ertelendi!


Bırak Gitsin...

Recommended Posts

653616389648.jpg?653708264648

MEB: Öğretmen atamaları ileri bir tarihe ertelendi.

Milli Eğitim Bakanlığı, KPSS ile ilgili iddialar konusunda durum netleşinceye kadar yarın yapılacak öğretmen atamalarını erteledi.

Milli Bakanı Nimet Çubukçu ve YÖK Başkanı Yusuf Ziya Özcan'ın Milli Eğitim Bakanlığı'ndaki görüşmeleri devam ederken bakanlıktan yazılı bir açıklama yapıldı.Açıklamada şöyle denildi:

''Mevcut bilgi ve belgelerde 2010 KPSS eğitim bilimleri sınavında usulsüzlük yapıldığına ilişkin kesin bulguya rastlanmadığı, konunun Cumhuriyet Savcılığına intikal ettiği, ancak sınavın tümüyle iptal edilmesini gerektirecek bir durumun oluşmayacağı kanaati belirtilmiştir. YÖK Denetleme Kurulu Başkanlığınca henüz soruşturma tamamlanmamakla birlikte, hazırlanan soruşturma ön raporunda ulaşılan deliller neticesinde sınavın bütünlüğünü etkileyebilecek bir durumun ortaya çıkma ihtimali belirtilmiştir. Durum netleşinceye kadar öğretmen atamalarının ileri bir tarihe ertelenmesi uygun bulunmuştur.''

Kaynak:Sabah

Link to comment
Share on other sites

Karı ile Koca arasında sadece 1 soru fark varsa bu sınavdan şüphelenmemek elde değil :)

Ertelenmesi normal :)

sadece o değilki 98 ve üzeri alan 4500 kişiden bahsediliyor. geçen seneki sınavdan 20 net fazla yapan 2 puan daha düşük aldı yani normalde geçen seneki gibi hesaplansa 10 puan fazla alması gerekirdi. yani bu işin çözümü sınavın iptaline kadar gitmeli. 1 sene daha kpss demek ne demek? Tabi Nimet hanımın tuzu kuru ertelenmeyecek .... gibi çok rahat konuşuyor. Sözleşmeli çalışanlara işaretlemeyebilirdiniz açıklaması da yapıyor. sorular resmen tabaklanıp sunulmuş olan garibana oluyor.

Yök başkanı Ziya beye şu ana kadar gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı teşekkürü bir borç bilir inşallah devamını getirmesini dilerim.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...