Jump to content

Internet Cleaner V3.7


cihan52

Recommended Posts

14kjrlt.jpg

Temel Özellikler

Gözatma Geçmişini Sil

Internet Cleaner tarayıcınızın faaliyetlerinin tüm izlerini silmek için izin verir. Bu gizlilik araç kalıcı, internet geçmişi bilgileri siler tarayıcınızın adres çubuğuna geçmişi siler, tarayıcı önbelleği temizler, tüm geçici Internet dosyaları, tanımlama bilgileri ve daha fazlasını kaldırır. Bu en popüler Web Browsers tüm güncel sürümler: Internet Explorer, Firefox, Opera, Google Chrome, Safari, AOL, Flock, MSN, Netscape Navigator, Maxthon, vs destekler

Erase Arama Geçmişi

Belki o Google veya başka bir web sitesi, önceki aramaların listesini içine yazdığınızda bir arama terimi görüntülenir fark etmişsinizdir. Bu aramalar gizli bir alanda Web tarayıcısı tarafından kaydedilir. tamamen arama geçmişini silmek için, Internet Cleaner gibi özel yazılım gerekir. Sürekli olarak en popüler tarayıcıları için değil sadece tüm arama siler ama pek çok üçüncü parti uygulamalar da, Limewire ve BearShare gibi paylaşım programları dosyası (dahil).

Clear Windows ® Tarihçe

Internet Cleaner de Windows Başlat menüsünde geçmişi silme ile çevrimdışı faaliyetlerinin tüm izleri temizleyebilirsiniz, dosya ve bilgisayarlar hakkında bilgi için, son açılan belgeleri ve uygulamaların listesini arama, Run tarih, çeşitli uygulamalar son belgelerin listesi (Microsoft Office, Windows Media Player, Notepad, vs.) Internet Cleaner Scandisk dosya parçaları gibi gereksiz dosyaları (kaldırarak sabit diskinizde boş alan) yardımcı olabilir ve Geri Dönüşüm Kutusu parçalama. Ayrıca, her zaman Internet Cleaner koşmak silinmelidir dosyaları belirleyebilirsiniz. Program ve yeteneği Windows başlangıcında yük özellikler gizli modda otomatik temizlik belirtilen zaman aralıklarında performans çalışabilirsiniz.

100 + Üçüncü Şahıs Uygulamaları Clear İzler

Internet Cleaner e-posta gibi birçok popüler uygulamaları (Outlook, Outlook Express, Thunderbird, Eudora, vb), messenger (AOL Instant Messenger, Yahoo Messenger, Google Talk, Camfrog, vb) silmek tarihinin izleri, haberler, oyuncu (güvenli olabilir iTunes, WinAmp, Real Player, VLC Player, vb) ve paylaşımı (BearShare, LimeWire, Ares, BitComet, gök mavisi, uTorrent, eMule vb) programlar dosya.

Kalıcı Silme

Internet Cleaner takas ve standart DOD 5220,22-M, o zamanlar Internet Cleaner, dosya verileri silmek güven veriyor sanitizing sonsuza kadar ve gitti kurtarılamaz Savunma Bakanlığı uygular.

Wipe Önceden "Dosyaları Silindi

Ne zaman format sürücü veri ya da silmek için, her zaman bir şans silinen dosyaları sistem kurtarma yazılımı kullanarak kurtarabilirsiniz etmektir. Her iki yöntem de temelde sadece sabit disk, veri kendisi veri değil bulması gerekir bilgileri siler. Kişisel bankacılık verileri, kolayca elde edilebilir özel belgeleri ve fotoğrafları e-postalar silinir ve size karşı kullanılır. bozulmamış mevcut dosyaların bırakarak Internet Cleaner seçilen ******ürmek, tam veri imha sağlanması, boş alan siler.

206ohtx_th.jpg

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...