Jump to content

En Lite Winsxs Klasörü Burda!


Recommended Posts

Biliyorsunuz ki Windows Vista ve 7 işletim sistemlerinde WinSxS Klasörünün boyutu bayağı yüksek. Temizleme yöntemi de çok zor. Ben de bilgilerime güvenerek Hafifletilmiş WinSxS klasörleri hazırladım. Şu an için sadece SP'siz Vista için var ama diğer sürümleri de imkan buldukça yayınlayacağım. Saygılar ^_^

Klasörlerin kullanımı basit. install.win dosyasını GimageX ile mount edeceksiniz. Daha sonra mount ettiğiniz install.wim den winsxs klasörünü silip benim vermiş olduğum klasörü koyacaksınız. Daha sonra GimageX'te commit changes'i işaretleyip unmount edeceksiniz. Sadece bu kadar.

SP'siz Vista için WinSxS Lite:

:download1:

http://rapidshare.com/files/415371573/winsxs.rar

Not: Sanalda denendi ve hiçbir sorunla karşılaşılmadı.

Link to comment
Share on other sites

1. mbit internetle upload hızı 25 kb/s oluyor. Malesef 100 mb bir dosyayı 1 saatte upload ediyorum. bir de aradaki takılmaları hesaba katarsak bu süre bayağı bir uzun. elimde bir sürü güzel çalışma var ama bu upload meselesi yüzünden paylaşamıyorum. özür dilerim.

Link to comment
Share on other sites

size 3 tane en lite'ından winsxs klasörü.

winsxs.7z - imzamda bulunan w7layt'ın içinden aldığım winsxs klasörüdür, ister win7 kurulum DVD'nize atın isterseniz (denemedim) çalışan sisteminizde kullanım. çıkarılınca boyutu 87mb yapar. güncellemeler yüklenmez dikkat edin

winsxs1.7z - şu an benim bilgisayarımda olan winsxs klasörünün içeriği, w7layt'ın üzerine kuruludur. çıkarılınca 90mb yapar. günncellemeler yüklenmez.

wisxs2.7z - şuan forumda da bulunan w7layt v2'nin winsxs klasörüdür, kurulum imajına entegre ederek kullanabilirsiniz. içerisinde hazirana kadar çıkan 303 tane güncellemelerin entegre edilmesiyle oluşan fazlalık dosyalar vardır, çıkarılınca boyutu 178mb yapar. güncellemeler yüklenir bazıları yüklenmez.

http://www.fileserve.com/file/mtQ2VmE/winsxs.7z
http://www.fileserve.com/file/W9zUppH/winsxs1.7z
http://www.fileserve.com/file/QaMTR3e/winsxs2.7z

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...