Jump to content

Internet Security Şeçimi


metallish

Recommended Posts

merhaba arkadaşlar. lisanslı internet security alacagımcam iki yazılım arasında birtürlü karar veremedim. kaspersky internet security 2011 ile norton internet security 2010 dan birini alacagım. ikisinide kullandım denedim fakat birbirleriyle çok yakın özelliklere sahipler ikisininde bibirinine üstün yönleri var. ama sanki norton kaspersky a göre daha rahat çalışıyor gibi. kaspersky biraz yavaşlatıyor gibi geldi. ama kaspersky da sanki daha güçlü koruyor hissi veriyor. fikir verebilirmisiniz nedenleriyle? umarım yanlış yere başlık açmamışımdır teşekkürler şimdiden..

Link to comment
Share on other sites

  • 3 hafta sonra ...

Herkes lisanslı yazılım al falan yazmış.Türk isterse onun lisanslısınıda arar bulur.Bilgisayarımda hiç antivirüs kullanmam.Ara sıra combofix ile fixlerim o kadar.Şimdiye kadar svchost haricinde silmediğini görmedim.Zaten onunda tam bir çözümü bulunamadı.Boşver antivirüsü kardeş.COMBOFİX...

Link to comment
Share on other sites

Bir arkadaşımız "

Please register to see this content.
" konusunda yapılan anketi paylasmıs..Kis, Panda ve Norton birbirinin aynısı özelliklere sahipler..Dolayısıyla arasından birini seçmek en mantıklısı ama lisans sorununu göz önüne alırsanız eğer Kis suan benim fikrim agır basıyor..Bir Kis kullanıcısı olarakta kesinlikle tavsiye ederim..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...