Jump to content

Türk Telekom Dan Millete Kazıkkkk !


mahmudem

Recommended Posts

kardeşim sizin bu çektikleriniz neymiş ya okuyunca şaşırdım vallaha

ben köyden bağlanıyorum, interneti 9 ay önce bağlattım bir kampanyayla 7 ay boyunca bir sıkıntım olmadı. ilk bağlattığımda 8mb 4gb kotalı idi kotayı en fazla 200mb aştım 1.90TL gibi fazladan bir fiyat ödedim. geçen ay sözleşme gereği 6 ay geçmeden tarife değiştiremiyordum tarifemi değiştirdim netlimitsiz yaptırdım internet üzerinden gecenin 10'unda, hızım bir anda 2mb'e düştü, ttnet müşteri hizmetlerini aradım " hızım düştü " dedim " teknik servis sizi arayacak " dediler, 45 dakikaya yakın bir süre sonra teknik servisten aradılar hızımı 8mb yapın dedim "tamam" dedi, dosya indiriyordum bir baktım hızım 240kb'den 950'ye çıktı, telefonu kapattım olay bitti. 15 gün sonra kotaya baktım 150gb veri indirmişim hızım hala 8megabit düşme olmamış. şimdiye kadar yaşadığım tek sıkıntı bu bunu da 5 dakikada hallettim. bence böyle olursa daha iyi hem dikkat edilirse fiyatlar düşüyor. altyapı var TÜRKİYE'de çünkü her evin telefon bağlantısı var doğal olarak interneti sağlayacak hatta var, bunlar yalan söylüyor bence. en iyisi fiber kablo ama altyapı yok, her eve özel olarak kablo getirmek gerekir ki çok pahalı, 3g bile kaç yılda geldi.

3g'yi adam akıllı bir fiyata çekseler bakın nasıl kapışılıyor, neden çekmiyorlar, altyapıyı adamlar sıfırdan kurdu, şehirler arası fiber optik hat döşediler ki hala döşenmeye devam ediyordur bazı yerlere bunun parasını çıkaracaklar 2-3 yıl kar edecekler sonra kulanıcı sayısı yavaş yavaş artınca fiyatı düşürüp TTNET gibi değişik tarifelere yönelecekler bu seferde onlara böyle diyeceksiniz.

Link to comment
Share on other sites

Öncelikle muharremerd kardeşim niyetim seni kırmak veya rencide etmek değil lütfen yanlış anlama.

Ancak

0.75 x 2 kabloyla telefon hizmeti verilebilir ancak hızlı internet için bu altyapı SAYILAMAZ.

Bilmiyorum senin kendi fikrin kullanıyosun belki ama şahsen ben ve ailem sabit telefon kullanmıyoruz.

kullanmadımız halde her ay nerden bakarsan 22 lira fazladan ödüyoruz.

Sen belki bizden şanslısın ancak benim oldum yerde internet hızı hergün belli saatlerde özellikle gece yarısından sonra bazen beklemedigin bir anda pat diye düşüyor.müşteri hizmetlerini aramaya sabrım oldugu zaman önce (modem ayarlarını kontrol ettirip güya)modeme reset attırıp şanslarını deniyorlar.sonra bölgenizde çalışma var diyip bitiriyolar.

aylık en aşşa 300 gb kota harcayan birisiyim ve gözüm sürekli hızda bu düşünce moralim bozuluyo :)

Link to comment
Share on other sites

alcaksınz en iyis süperonline .. 98-99 dan beri internet kullanıyorum ama hiç para ödemedim net e ..

alın burda tarifeler var

adsl tarifleri

eğer oturduğunuz yerde fiberinternet varsa ki en iyis buu 100 mb hızında bağlanırsın bi dvd i en fazla 10 dk da indirisiniz ..

fiber internet tarifleri ..

burda da fiber internetin nerelrde hizmet verdğine bakabilrisinzi ..

Please register to see this content.

İki tarife var ve ilk tarifede adil kullanımdan bahsediyor. ProPakette sanırım kota ve adil kullanım olayı yok.

Ama orada da 100 Mbit sınırsız aylık 599 TL diyor. Hepsi işbirlikçi bunların. Hiçbirine güvenmiyorum..

45 TL ödüyorum 1 MB sınırsız ttnet kullanıyorum. Geçen aydan beri kopmalar yaşamaya başladım.

Altyapın yok madem niye yeni abone alıyorsun? Yeni abone alıyosun madem kazandığın parayla neden altyapı yapmıyorsun?

Saçma sapan işler. O kadar para veriyoruz ama hizmet rezalet..

Link to comment
Share on other sites

evet telekom beş para etmez bir firma sadece işleri insanlardan para almak ama hizmete gelince kocaman bir fiyasko...bi anket yapsınlar kullananların %80 i memnun değildir...inşallah iyi bi rakipleri çıkar da batar iflas ederler:):)

Link to comment
Share on other sites

Rakip olması için tüm türkiyede alt yapısını kurmuş bir şirket olmalı.Şuanda kafa tutmaya çalışan superonline ve kabloNet var.ancak şöyle bir nokta var ki adil kullanım denen zımbırtı yüzünden fiber olan superonline fiyatının uygun olmasına rağmen belli miktarda download limiti vermiş ki bu bence adil değil ve yetersizdir ayrıca verilen rakam mantıklıda değildir.sınırlıı sınırlandırmak neye göre adil o ayrı bir mevzudur ki girmeye kalkarsak sayfalarca konuşuruz.kablonet ise fiyatlarını bi miktar daha aşağı çekmedikçe tutulmayacak.ama genede güzel bir alternatifolmasına karşın alt yapısı çoğu ilimizde mevcut değil.izmir gibi büyük bir ilde dahi sokağımda karşı apartmanda olmasına rağmen kendime alamıyorum.neden ? çünkü kendi oturduğum apartmanda kutu yok...

gelde isyan etme

Link to comment
Share on other sites

Yakın zamanda internet kullanımı % 30 oranında düşer.

valla ben kestim abı yaa arkadaşın dediğinede katılıyorum ben tarifemi 1024 olarak bılıyordum 1024/8mbps hatta yannıs olur dıye ben tel acıp gecıs yaptım çalısan bayan personel netlimitsin 8 mbps YE geçirmiş beni 240+90 tl ödeyıp tamamen kapattırdım lanet olsun abı yaaa bırde mıllet neden habire wireless kırıcı arıyor dıyom bende haklılar bı taraftan ama

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...